Rum Swan Pond

1-4 människor, 20 m², 69 € / 1 natt

Huset har två rum att hyra och ett lås, som enkelt kan värmas upp med el. Detta rum har ett privat kylskåp och matbord med bänkar, linnegardiner, en garderob och en bekväm gammaldags stol. Du sover i den lyxiga och nya MATRIN Hilja dubbelsäng, högkvalitativa hushållssängar av naturmaterial möjliggör söta drömmar. Linne Metsä handdukar kröna nöjet att bastu.

Fönstret erbjuder utsikt över den vackra svärdammen och skogen, luftriktningen är österut. På våren kan du se svanar och måsar bo i dammen.

Den delade bastun är relativt gratis för gästerna att använda. Bastun har en vedspis och kittel, gammaldags träbollar och en kyl-frys i omklädningsrummet. Vatten i bastun snabbt genom att bära från en brunn eller sjö. Grillskjul fritt tillgängligt - en stämningsfull öppen spis med en bekväm Ecofurn lärkstol. En roddbåt kan lånas gratis, en trattbräda och en kanot mot en liten avgift. Utmärkta möjligheter att flytta runt och njuta av den pittoreska naturen och dess erbjudanden. Kolla också in det mångsidiga turistutbudet i Ranua och Posio: Ranua Zoo 35 km, Pentik Posio 52 km.

Tomten har totalt två timmerstugor och en främre herrgård, två strandbastur och två Tentsile -trätält på udden. Strand, pir och roddbåt delas med personal och andra underbara människor.

Metsä Kolo ligger 110 km sydost om Rovaniemi, 29 km öster om centrala Ranua, vid stranden av sjön Saarijärvi i sin egen fridfulla Lahti. Saarijärvi längd 3,3 km, bredd 0,9 km. Fantastisk privat strand, gammal och personlig pir.

NOTERA! Slutstädning ingår inte i dagspriset, 15 euro. 

Utrustning

öppen spis, bastu på land, toalett, uthus, järn

Yard tillbehör

grill, trädgård, terrass

Köksredskap

brödrost, blandare, spis, ugn, kaffebryggare, vattenkokare, köksredskap, kylskåp, frys, mikrovågsugn, diskmaskin

Parkering

uttag för biluttag, parkeringsplats

Tillgänglighet

lämplig för barn

Aktiviteter

fiske, vandring, paddla kanot, ridning, simning, plockning, cykla, skridskoåkning, jakt, motorsläde, båtliv, sightseeing, aktiviteter för barn

Begränsningar

husdjur inte tillåtna, ingen rökning

Produktbild

Med en lokal fiskare för nät

65 € / 3 timmar

Bra tillfälle att bli en fiskares vän på sik / gädda eller hästnät. 

Produktbild

Indiankanot i Simojärvi-sjön

från 65 € / 4 timmar

Den stora Simojärvi-sjön (14 km från Metsä Kolo) är perfekt för vattenutflykter.

Produktbild

Kanot i sjön Saarijärvi

från 35 € / 4 timmar

Paddla från din egen strand.

Vi föredrar högkvalitativa och ekologiska inhemska alternativ i våra material

Tyst sängar

Vi vill skämma bort våra gäster med en lyxig nattsömn. Vi har valt det finska familjeföretaget MATRI: s Hilja -sängar, som är handgjorda i vår egen fabrik av 100% naturmaterial. Materialsäkerhet är också kärnan i MATRI, varför alla deras produkter endast använder miljövänliga, certifierade material som produceras i Europa. Detta säkerställer en exceptionellt ren, andningsbar och säker sovmiljö.

Hästhår futoner

Vi vill skämma bort våra gäster med lugnande drömmar. Futonmadrassen ger kroppen ordentligt stöd så att musklerna inte behöver spänna sig medan de sover. Den perfekt andningsbara madrassen är gjord endast av rena naturmaterial. Med hästhår kan ett mycket hållbart och luftigt lager skapas i futonen, vilket ger lite ytmjukhet tillsammans med lager av ekologisk bomull och ull. Futonerna är handgjorda i Björneborg i samma familjeföretag där de ekologiska filtar och kuddar vi väljer också är från.

Filtar och kuddar

Vi vill skämma bort våra gäster med inhemska naturprodukter. Filtar och kuddar fyllda med finsk fårull är ett ekologiskt val, eftersom de bionedbryts i jorden. Ull är till sin natur brandsäker och kräver inte tillsats av brandskyddskemikalier och är annars en kemikaliefri produkt. Sängkläder svettas inte ens i varmt väder eftersom det förångar den fukt det absorberar effektivt och håller sig behagligt varm i kyla och fukt. Porin Villa och Peite använder finskt hantverk för att göra plyschskräp av lokalt producerade råvaror.

Påslakan och örngott

Vi vill skämma bort våra gäster med mjuka lakan. Jesus lakan är gjorda för att hålla, uppleva och se mycket, även i generationer. Materialet i linne är vackert, hållbart och miljövänligt naturfiber. Linne är tungt, smidigt och styvare. Andningsbart linne behåller sin svalhet när det är varmt och värmer även på svalare platser.
Tygets komfort och mjukhet ökar bara med tvätt. Finlayson ville göra de mest hållbara plåtarna i världen, för vilka de tog modellen av Turinhöljet som har överlevt till denna dag.

Handdukar

Vi vill skämma bort våra gäster med de bästa handdukarna. Lapua Kankureidens vävning är en nordlig design, inspirerad av Finlands rena och robusta natur. Familjeföretaget väver ansvarsfullt och respekterar miljön redan i fjärde generationen. Endast naturliga råvaror som linne och ull används. Textilier av hög kvalitet håller i årtionden när de sköts om.