Itäinen vintti

1–4 henkilöä, 20 m², alkaen 95 € / 1 yö

Hyvä tietää majoittuessasi vinttihuoneeseen:

  • erilliset huippulaadukkaat MATRI-sängyt
  • vuoteissa on ylelliset petivaatteet ja tekstiilit
  • huone on varusteltu jääkaapilla ja ruokapöydällä
  • yhteiskäytössä oleva WC on alakerrassa
  • päivittäinen saunavuoro kuuluu hintaan
  • yhteiskäyttökeittiö alakerrassa
  • tulistelu- ja ruuanlaittomahdollisuus ulkona kodassa

Meillä on tarjolla myös mukavuutta lisääviä palveluita. Autamme sinua mielellään!

HUOM! Loppusiivous maksaa EUR 20,00


 

 

Varustelu

takka, rantasauna, WC, kuivakäymälä, silitysrauta

Pihan varusteet

grilli, puutarha, terassi

Keittiövälineet

leivänpaahdin, tehosekoitin, hella, uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, keittiövälineet, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone

Pysäköinti

lämmityspaikka, pysäköintialue

Saavutettavuus

sopii lapsille

Aktiviteetit

kalastus, vaellus, melonta, ratsastus, uinti, sienien ja marjojen poiminta, pyöräily, luistelu, metsästys, moottorikelkkailu, veneily, nähtävyydet, aktiviteetteja lapsille

Rajoitukset

lemmikit kielletty, tupakointi kielletty

Product image

Hyvänolon päivä!

93 € / 3 tuntia

Lauantai 11.6.2022 - Metsäkellintämäinen hyvänolon päivä! Kansanperinteen ja nykytieteen tuntemiin metsien virkistys-, terveys- ja hyvänolonvaikutuksiin tutustuminen...

Product image

Metsäkellintä ohjaajaksi

720 € / 2 yötä

Innostavan ilontäyteisessä koulutuksessa paneudumme metsien hyvinvointia tukeviin vaikutuksiin, metsäkellinnän menetelmiin ja ohjaustapoihin. 

Product image

Kanootti Simojärvellä

alkaen 155 € / 6 tuntia

Suuri kirkasvetinen Simojärvi soveltuu erinomaisesti vesiretkeilyyn.

Suosimme materiaaleissamme laadukkaita ja ekologisia kotimaisia vaihtoehtoja

Hilja-vuoteet

Haluamme hemmotella vieraitamme ylellisillä yöunilla. Olemme valinneet meille sängyiksi suomalaisen perheyrityksen MATRIn Hilja-vuoteet, jotka on valmistettu käsityönä omassa tehtaassa 100% luonnonmateriaaleista. Materiaalien turvallisuus on myös MATRIlla sydämen asia, siksi kaikissa heidän tuotteissaan on käytetty ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Tämä takaa poikkeuksellisen puhtaan, hengittävän ja turvallisen nukkumisympäristön.

Hevosenjouhifutonit

Haluamme hemmotella vieraitamme rauhottavilla unilla. Futon patja antaa keholle kunnon tuen, jotta lihasten ei tarvitse jännittyä nukkuessa. Erinomaisesti hengittävä patja valmistetaan vain puhtaista luonnonmateriaaleista. Hevosenjouhella futoniin saadaan luotua hyvin kestävä ja ilmava kerros, joka tuo pientä pintapehmeyttä yhdessä luomupuuvilla- ja villakerrosten kanssa. Futonit valmistetaan Porissa käsityönä samassa perheyrityksessä josta meidän valitsemamme ekologiset peitteet ja tyynyt ovat myös kotoisin.

Peitot ja tyynyt

Haluamme hemmotella vieraitamme kotimaisilla luonnontuotteilla. Suomen lampaan villalla täytetyt peitot ja tyynyt ovat ekologinen valinta, sillä ne hajoaa biologisesti maaperässä. Villa on luonnostaan paloturvallinen eikä siihen tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja ja on muutenkin kemikaalivapaa tuote. Petivaatteet eivät hiosta kuumallakaan säällä sillä ne haihduttavat imemänsä kosteuden tehokkaasti ja pysyvät kylmässä ja kosteassa mukavan lämpiminä. Porin Villa ja Peite valmistaa kotimaisena käsityönä lähellä tuotetuista raaka-aineista muhkeat pehkut.

Pussilakanat ja tyynynpäälliset

Haluamme hemmotella vieraitamme pehmoisilla pellavalakanoilla. Jesus-pellavalakanat ovat tehty kestämään, kokemaan ja näkemään paljon, jopa sukupolvien yli. Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin.
Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Finlayson halusi valmistaa maailman kestävimmät lakanat, joihin he ottivat mallia tähän päivään säilyneestä Torinon käärinliinasta.

Pyyheliinat

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyheliinoilla. Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.