Majoitus­vaihtoehdot

ACHTUNG – Seite in Arbeit! Bitte Anfragen per E-Mail unter alexandra@lapinmetsalainen.fi – kiitos!

All requests pleace per e-mail – thank you!

Sivu työn alla – vastaamme mielellämme sähköpostitse – kiitos!

Metsä Kolon majoituksista voit valita mieleisesi pesäkolon mökistä huoneisiin ja tentsilesta uniin kuusen juurella. Ranuan Saarijärven rauhoittavassa ympäristössä viihdyt pidempäänkin, ja majoituksissamme voit valmistaa itse ruokasi tai tilata meiltä metsäisiä makuelämyksiä. Sauna lämpiää joka toinen päivä, ja pääset nauttimaan järvimaisemasta ihaniin Lapuan Kankureiden Metsä-pyyhkeisiin kääriytyneenä.

Hirsimökit

Product image

Metsä Kolo M1

alkaen 165 € / Tag

Metsä Kolo M1 on perinteinen hirsimökki jopa kuudelle lomailijalle järven rannalla. Huippulaadukkaissa vuoteissa on ylelliset tekstiilit. Oleskelutila on väljä ja mahdollistaa leppoisan lomailun. Hintaan sisältyy saunavuoro perinteisessä puulämmitteisessä hirsisaunassa. Kamiinalämmitys oman metsän puulla.

Product image

Metsä Kolo M2

alkaen 155 € / Tag

Metsä Kolo M2 on perinteinen hirsimökki 2 aikuiselle ja 2 lapselle järven rannalla, joka on varustettu kamiinalla. Huippulaadukkaissa vuoteissa on ylelliset kotimaiset tekstiilit. Oleskelutila on kotoisa ja mahdollistaa mukavan yhdessäolon. Hintaan sisältyy saunavuoro perinteisessä hirsisaunassa.

Product image

Metsä Kolo M3

alkaen 145 € / Tag

Metsä Kolo M3 on pieni, 2 hengen hirsinen saunamökki järven rannalla. Kesäkäytössä oleva mökki lämpiää saunahuoneen kiukaan lämmöstä. Makeiden unien takeena on hevosenjouhifutonit sekä ylelliset kotimaiset tekstiilit.

Viihtyisät huoneet

Metsä Kolon päärakennuksen yläkerrassa sijaitsee kaksi majoitushuonetta. Kotoisissa Läntinen ja Itäinen vintti -nimisissä huoneissamme pääset nostalgisiin tunnelmiin – täällä nukut kuin mummolan vintillä!

Yö taivasalla

Product image

Unille taivasalla

75 € / Tag

Jos luulet, että olet jo kokenut lähes kaiken, on nukkuminen ulkona talvipakkasella juuri sinua varten! Luomme sinulle miellyttävät puitteet äärimmäiselle kokemukselle.      

Product image

Puuteltta TENTSILE

alkaen 80 € / Tag

Telttailu ja Glamping olivat eilen – meillä voit nukkua PUUSSA. Tämän majoituksen haluat jakaa rakkaimpasi tai ystäviesi kanssa.

Product image

Arctic wildCamp

38 € / Tag

Meillä Metsä Kolossa turvallisuus ja luonnonläheisyys kulkevat käsi kädessä. Houkutteleva ja taloudellinen tapa tulla vieraaksemme on valita telttamajoitus tai nukkua sään niin salliessa jopa taivasalla. Tämä pitää jokaisen kokea vähintään kerran elämässä!  

Product image

Itäinen vintti

alkaen 160 € / Tag

Huone on kooltaan noin 20 m2 ja sinne majoittuu 1-3 henkilöä. Upeat design-vuoteet, vuodesohva sekä oma jääkaappi. Yhteiskäytössä olevat WC ja keittiö ovat alakerrassa. Ruokaa voit valmistaa kodassa tai tulistelupaikalla.

Product image

Läntinen vintti

alkaen 160 € / Tag

Huone on kooltaan noin 18 m2 ja sinne majoittuu 1-2 henkilöä. Upeat design-vuoteet sekä oma jääkaappi. Yhteiskäytössä olevat WC ja keittiö ovat alakerrassa. Ruokaa voit valmistaa kodassa tai tulistelupaikalla.

Suosimme materiaaleissamme laadukkaita ja ekologisia kotimaisia vaihtoehtoja

Hilja-vuoteet

Haluamme hemmotella vieraitamme ylellisillä yöunilla. Olemme valinneet meille sängyiksi suomalaisen perheyrityksen MATRIn Hilja-vuoteet, jotka on valmistettu käsityönä omassa tehtaassa 100% luonnonmateriaaleista. Materiaalien turvallisuus on myös MATRIlla sydämen asia, siksi kaikissa heidän tuotteissaan on käytetty ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Tämä takaa poikkeuksellisen puhtaan, hengittävän ja turvallisen nukkumisympäristön.

Hevosenjouhifutonit

Haluamme hemmotella vieraitamme rauhottavilla unilla. Futon patja antaa keholle kunnon tuen, jotta lihasten ei tarvitse jännittyä nukkuessa. Erinomaisesti hengittävä patja valmistetaan vain puhtaista luonnonmateriaaleista. Hevosenjouhella futoniin saadaan luotua hyvin kestävä ja ilmava kerros, joka tuo pientä pintapehmeyttä yhdessä luomupuuvilla- ja villakerrosten kanssa. Futonit valmistetaan Porissa käsityönä samassa perheyrityksessä josta meidän valitsemamme ekologiset peitteet ja tyynyt ovat myös kotoisin.

Peitot ja tyynyt

Haluamme hemmotella vieraitamme kotimaisilla luonnontuotteilla. Suomen lampaan villalla täytetyt peitot ja tyynyt ovat ekologinen valinta, sillä ne hajoaa biologisesti maaperässä. Villa on luonnostaan paloturvallinen eikä siihen tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja ja on muutenkin kemikaalivapaa tuote. Petivaatteet eivät hiosta kuumallakaan säällä sillä ne haihduttavat imemänsä kosteuden tehokkaasti ja pysyvät kylmässä ja kosteassa mukavan lämpiminä. Porin Villa ja Peite valmistaa kotimaisena käsityönä lähellä tuotetuista raaka-aineista muhkeat pehkut.

Pussilakanat ja tyynynpäälliset

Haluamme hemmotella vieraitamme pehmoisilla pellavalakanoilla. Jesus-pellavalakanat ovat tehty kestämään, kokemaan ja näkemään paljon, jopa sukupolvien yli. Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin.
Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Finlayson halusi valmistaa maailman kestävimmät lakanat, joihin he ottivat mallia tähän päivään säilyneestä Torinon käärinliinasta.

Pyyheliinat

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyheliinoilla. Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.