Arctic wildCamp

35 € / 1 yö

Meillä saat taatusti olla rauhassa, sillä voit valita oman telttapaikkasi vapaasti 130 ha laajalta alueeltamme, joka sisältää yhteensä nelisen kilometriä rantaviivaa, myös kirkasvetisen Hietajärven äärellä. Melonta-, uinti- ja kalastusmahdollisuuksia siis riittää - inkkarilla voit lähteä etsimään ikiomaa mansikkapaikkaasi leiriytymistäsi varten. Meille voit tulla, vaikka olisit epävarma omista erätaidoistasi, sillä voit samalla nauttia villeistä palveluistamme:

 • hirsisauna lämpenee iltaisin/pyynnöstä - tai voit itsekin sen lämmittää
 • ylelliset pellavaiset saunapyyhkeet
 • huussin rajaton käyttö campissa
 • raikasta kaivovettä omasta pihakaivosta
 • tulistelualue sekä grillikatos, jääkaappi, polttopuita sekä valvottu parkkipaikka 
 • telttapaikka omalle teltallesi

Lämminhenkinen yrittäjäperhe toivottaa Sinut tervetulleeksi, sekä auttaa ja neuvoo tarpeen tullen. Tukikohtasi Metsä Kolon palvelut noudattavat kaikki kestävän matkailun periaatteita.

Voimme myös luoda valmiit puitteet yöpymiseen ja puuhasteluun, vuokraamme myös:

 • Tentsile Safari Stingray 3G-puutelttoja 
 • kestävän kehityksen untuva makuupussit, sisäpussit sekä lämpö makuualustat
 • inkkari-kanootit, myös yön ylitse 
 • välineitä marjastustarpeisiin, trangi, teltta, retkikirves yms. 
 • asuntoautopaikka Metsä-parkissamme EUR 25 € / vrk per hlö sis. rantasaunan, tulistelut

 

Varustelu

rantasauna, kuivakäymälä

Pihan varusteet

grilli, puutarha, terassi

Keittiövälineet

jääkaappi

Pysäköinti

lämmityspaikka, pysäköintialue

Saavutettavuus

sopii lapsille

Aktiviteetit

kalastus, vaellus, melonta, ratsastus, uinti, sienien ja marjojen poiminta, pyöräily, luistelu, metsästys, moottorikelkkailu, veneily, nähtävyydet, aktiviteetteja lapsille

Rajoitukset

lemmikit sallittu

Product image

Opastettu retki

alkaen 120 € / 2 tuntia

Lähde koulutetun paikallisen luonnontuoteneuvojan (yrtti-, marja- ja sienineuvoja) ja eräoppaan matkaan luontoon opastetulle 2-3 h retkelle. 

Product image

Kanootti Simojärvellä

alkaen 95 € / 4 tuntia

Saarijärveä suurempi Simojärvi (14 km Metsä Kolosta) soveltuu erinomaisesti vesiretkeilyyn.

Product image

Paikallisen kalastajan kanssa verkoille

65 € / 3 tuntia

Oiva mahdollisuus päästä kalastajan kaveriksi siika-/hauki- tai muikkuverkoille. 

Suosimme materiaaleissamme laadukkaita ja ekologisia kotimaisia vaihtoehtoja

Hilja-vuoteet

Haluamme hemmotella vieraitamme ylellisillä yöunilla. Olemme valinneet meille sängyiksi suomalaisen perheyrityksen MATRIn Hilja-vuoteet, jotka on valmistettu käsityönä omassa tehtaassa 100% luonnonmateriaaleista. Materiaalien turvallisuus on myös MATRIlla sydämen asia, siksi kaikissa heidän tuotteissaan on käytetty ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Tämä takaa poikkeuksellisen puhtaan, hengittävän ja turvallisen nukkumisympäristön.

Hevosenjouhifutonit

Haluamme hemmotella vieraitamme rauhottavilla unilla. Futon patja antaa keholle kunnon tuen, jotta lihasten ei tarvitse jännittyä nukkuessa. Erinomaisesti hengittävä patja valmistetaan vain puhtaista luonnonmateriaaleista. Hevosenjouhella futoniin saadaan luotua hyvin kestävä ja ilmava kerros, joka tuo pientä pintapehmeyttä yhdessä luomupuuvilla- ja villakerrosten kanssa. Futonit valmistetaan Porissa käsityönä samassa perheyrityksessä josta meidän valitsemamme ekologiset peitteet ja tyynyt ovat myös kotoisin.

Peitot ja tyynyt

Haluamme hemmotella vieraitamme kotimaisilla luonnontuotteilla. Suomen lampaan villalla täytetyt peitot ja tyynyt ovat ekologinen valinta, sillä ne hajoaa biologisesti maaperässä. Villa on luonnostaan paloturvallinen eikä siihen tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja ja on muutenkin kemikaalivapaa tuote. Petivaatteet eivät hiosta kuumallakaan säällä sillä ne haihduttavat imemänsä kosteuden tehokkaasti ja pysyvät kylmässä ja kosteassa mukavan lämpiminä. Porin Villa ja Peite valmistaa kotimaisena käsityönä lähellä tuotetuista raaka-aineista muhkeat pehkut.

Pussilakanat ja tyynynpäälliset

Haluamme hemmotella vieraitamme pehmoisilla pellavalakanoilla. Jesus-pellavalakanat ovat tehty kestämään, kokemaan ja näkemään paljon, jopa sukupolvien yli. Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin.
Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Finlayson halusi valmistaa maailman kestävimmät lakanat, joihin he ottivat mallia tähän päivään säilyneestä Torinon käärinliinasta.

Pyyheliinat

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyheliinoilla. Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.