Puuteltta TENTSILE

1–3 henkilöä, 2 m², 180 € / 1 yö

Metsä Kolossa nukutaan puussa!

Telttailu ja Glamping olivat eilen – meillä voit nukkua PUUSSA. Sijoitimme teltat järven rantaan, omaan rauhaan niemen nokkaan. Lisämaksusta voidaan teltta siirtää haluamaasi kohtaan, rantaa ja rauhaa riittää aina Hietäjärvelle asti. Teltta on aivan huippu, sillä ilma vaihtuu eikä ole läkähdyttävä, maan epätasaisuudet tai kosteus ei ole enään ongelma teltassa nukkuessa. 

Tentsilen Safari Stingray 3G puuteltassa nukut mukavasti kuin riippumatossa. Telttaan mahtuu yöpymään kolme aikuista seikkailijaa, kesällä kuin talvellakin. Tarjoamme laadukkaat ja vastuullisesti tuotetut Pajak Core 550 höyhen-makuupussit sisämakuupusseineen. Valitse koot: M, L ja XL. (Mukavuus lämpötila -3 / -9 / -28, talvi- sekä ympärivuotiseen käyttöön). Tämän lisäksi tarjolla on lampaiden taljoja. Hyönteisverkossa on kolme vetkoketjullista uloskäyntiä, sekä yksi pohjassa keskellä, sadekangas vedetään minuutissa päälle tarvittaessa. Teltta on pingotettu ilmaan puiden väliin, joten yöpymisesi ei pääse vahingoittamaan maaperää tai herkkää kasvustoa.

Mukavat puutuolit tulistelupaikan äärellä, keittomahdollisuus tulistelupaikalla, kodassa tai sisäkeittiössä. Rantasauna lämpenee pääasiassa iltaisin, kysy aamusaunasta. Saunanpuhtaana saat nauttia pehmeistä Lapuan Kankureiden kotimaisista pellavapyyhkeistä. 

Varustelu

rantasauna, kuivakäymälä

Pihan varusteet

grilli, puutarha, terassi

Keittiövälineet

jääkaappi

Pysäköinti

lämmityspaikka, pysäköintialue

Saavutettavuus

sopii lapsille

Aktiviteetit

kalastus, vaellus, melonta, ratsastus, uinti, sienien ja marjojen poiminta, pyöräily, luistelu, metsästys, moottorikelkkailu, veneily, nähtävyydet, aktiviteetteja lapsille

Rajoitukset

lemmikit kielletty, tupakointi kielletty

Product image

Kanootti Saarijärvellä

alkaen 35 € / 4 tuntia

Melontaa omasta mökkirannasta käsin.

Product image

Simojärven retki

75 € / 4 tuntia

Simojärven retki voidaan toteuttaa joko kalastusretkenä tai vene- ja eväsretkenä.   

Product image

Opastettu retki

alkaen 120 € / 2 tuntia

Lähde koulutetun paikallisen luonnontuoteneuvojan (yrtti-, marja- ja sienineuvoja) ja eräoppaan matkaan luontoon opastetulle 2-3 h retkelle. 

Suosimme materiaaleissamme laadukkaita ja ekologisia kotimaisia vaihtoehtoja

Hilja-vuoteet

Haluamme hemmotella vieraitamme ylellisillä yöunilla. Olemme valinneet meille sängyiksi suomalaisen perheyrityksen MATRIn Hilja-vuoteet, jotka on valmistettu käsityönä omassa tehtaassa 100% luonnonmateriaaleista. Materiaalien turvallisuus on myös MATRIlla sydämen asia, siksi kaikissa heidän tuotteissaan on käytetty ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Tämä takaa poikkeuksellisen puhtaan, hengittävän ja turvallisen nukkumisympäristön.

Hevosenjouhifutonit

Haluamme hemmotella vieraitamme rauhottavilla unilla. Futon patja antaa keholle kunnon tuen, jotta lihasten ei tarvitse jännittyä nukkuessa. Erinomaisesti hengittävä patja valmistetaan vain puhtaista luonnonmateriaaleista. Hevosenjouhella futoniin saadaan luotua hyvin kestävä ja ilmava kerros, joka tuo pientä pintapehmeyttä yhdessä luomupuuvilla- ja villakerrosten kanssa. Futonit valmistetaan Porissa käsityönä samassa perheyrityksessä josta meidän valitsemamme ekologiset peitteet ja tyynyt ovat myös kotoisin.

Peitot ja tyynyt

Haluamme hemmotella vieraitamme kotimaisilla luonnontuotteilla. Suomen lampaan villalla täytetyt peitot ja tyynyt ovat ekologinen valinta, sillä ne hajoaa biologisesti maaperässä. Villa on luonnostaan paloturvallinen eikä siihen tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja ja on muutenkin kemikaalivapaa tuote. Petivaatteet eivät hiosta kuumallakaan säällä sillä ne haihduttavat imemänsä kosteuden tehokkaasti ja pysyvät kylmässä ja kosteassa mukavan lämpiminä. Porin Villa ja Peite valmistaa kotimaisena käsityönä lähellä tuotetuista raaka-aineista muhkeat pehkut.

Pussilakanat ja tyynynpäälliset

Haluamme hemmotella vieraitamme pehmoisilla pellavalakanoilla. Jesus-pellavalakanat ovat tehty kestämään, kokemaan ja näkemään paljon, jopa sukupolvien yli. Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin.
Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Finlayson halusi valmistaa maailman kestävimmät lakanat, joihin he ottivat mallia tähän päivään säilyneestä Torinon käärinliinasta.

Pyyheliinat

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyheliinoilla. Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.