Arktista erämelontaa

295 € / 2 yötä

Koe kirkasvetisen Simojärven lumo ja ympäröivän luonnon uskomaton kauneus.

Tukikohtasi Metsä Kolo tarjoaa nautintoa kaikille aisteille niin räiskyvän tulen äärellä, rantasaunan makoisissa löylyissä, vilvoittavalla aamu-uinnilla kuin myös keskiyön auringossa... Puhumattakaan muhkeista sängyistä, jotka on vuorattu luonnomateriaaleista valmistetuin peitoin, tyynyin ja petivaattein.

Pakettiin sisältyy:

  • 2 yötä perinteisen mukavasssa hirsimökissä järven rannalla
  • täydellisesti varusteltu keittiö, tv, puulämmitteinen kamiina, yksityinen terassi, viinilasit ym.
  • kotimaiset luksustekstiilit ja -vuoteet, -petivaatteet ja -tyynyt
  • raikasta luonnon vettä omasta kaivosta
  • 2 iltasaunaa uinteineen omalla rannalla
  • tulistelupaikka mukavine istuimineen järvinäköalalla
  • omatoiminen melontaretki kotimaisilla intiaanikanooteilla Simojärvellä / Saarijärvellä
  • kanoottien kuljetus, melat ja pelastusliivit sekä kanootin vuokra kokonaiseksi päiväksi

 

Kanootti on kolmelle hengelle; maksimissaan kaksi kanoottia ja kuusi henkillöä.

Lisähintaan saatavilla:

lisäöitä, pikniktarpeet, barbecue-illallinen ja terveelliset ateriat oleskelusi ajaksi, tai opas retkelle. Vuokraamme erätarvikkeita - voit nukkua ulkona; me avustamme sinua mielellämme!

 

Product image

Hillakärpäsen puraisemille

235 € / 2 yötä

Luonnonmarjojen kuningatar, hilla, odottaa jälleen poimijoitaan. Meillä pääset helposti itse poimittujen lakkojen makuun, unohtamatta rentoutumista ja nautiskelua.    

Product image

Team Tentsile

350 € / Tag

Tervetuloa työ- tai kaveriporukan virkistystapahtumaan nostattamaan, elvyttämään ja rakentamaan ryhmähenkeä ja tukemaan työssä ja muutakin jaksamista!

Product image

Kanootti Saarijärvellä

alkaen 55 € / 2 tuntia

Melontaa omasta mökkirannasta käsin.

Suosimme materiaaleissamme laadukkaita ja ekologisia kotimaisia vaihtoehtoja

Hilja-vuoteet

Haluamme hemmotella vieraitamme ylellisillä yöunilla. Olemme valinneet meille sängyiksi suomalaisen perheyrityksen MATRIn Hilja-vuoteet, jotka on valmistettu käsityönä omassa tehtaassa 100% luonnonmateriaaleista. Materiaalien turvallisuus on myös MATRIlla sydämen asia, siksi kaikissa heidän tuotteissaan on käytetty ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Tämä takaa poikkeuksellisen puhtaan, hengittävän ja turvallisen nukkumisympäristön.

Hevosenjouhifutonit

Haluamme hemmotella vieraitamme rauhottavilla unilla. Futon patja antaa keholle kunnon tuen, jotta lihasten ei tarvitse jännittyä nukkuessa. Erinomaisesti hengittävä patja valmistetaan vain puhtaista luonnonmateriaaleista. Hevosenjouhella futoniin saadaan luotua hyvin kestävä ja ilmava kerros, joka tuo pientä pintapehmeyttä yhdessä luomupuuvilla- ja villakerrosten kanssa. Futonit valmistetaan Porissa käsityönä samassa perheyrityksessä josta meidän valitsemamme ekologiset peitteet ja tyynyt ovat myös kotoisin.

Peitot ja tyynyt

Haluamme hemmotella vieraitamme kotimaisilla luonnontuotteilla. Suomen lampaan villalla täytetyt peitot ja tyynyt ovat ekologinen valinta, sillä ne hajoaa biologisesti maaperässä. Villa on luonnostaan paloturvallinen eikä siihen tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja ja on muutenkin kemikaalivapaa tuote. Petivaatteet eivät hiosta kuumallakaan säällä sillä ne haihduttavat imemänsä kosteuden tehokkaasti ja pysyvät kylmässä ja kosteassa mukavan lämpiminä. Porin Villa ja Peite valmistaa kotimaisena käsityönä lähellä tuotetuista raaka-aineista muhkeat pehkut.

Pussilakanat ja tyynynpäälliset

Haluamme hemmotella vieraitamme pehmoisilla pellavalakanoilla. Jesus-pellavalakanat ovat tehty kestämään, kokemaan ja näkemään paljon, jopa sukupolvien yli. Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin.
Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Finlayson halusi valmistaa maailman kestävimmät lakanat, joihin he ottivat mallia tähän päivään säilyneestä Torinon käärinliinasta.

Pyyheliinat

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyheliinoilla. Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.