Hyvänolon päivä!

93 € / 3 tuntia

Metsäpäivän kolmen tunnin ohjelma sisältää:

- tietoisuus- ja tokenemistaitoja lisäävät hengitysharjoitteet kehonavauksineen ja liikkeineen
- ihana metsäretki puuhengityksineen, kiitoskävelyineen, iloviritteisine kävelyineen metsän vihreydessä sekä paikoillaan oloineen metsää, itseämme ja toisiamme kuunnellen huipentuen metsätajunnan kenttään sulautumiseen
- vinkkejä:

  • tarjolla oleviin metsän antimiin perehtyminen hyvänolon, terveyden ja virkeyden näkökulmasta
  • millainen metsä tai mikä puulaji auttaa ahdistukseen, päänsärkyyn, unettomuuteen jne.
  • miten valmistetaan virkistävä metsäinen jalkakylpy tai kirkastava kasvonaamio
  • kylmäuuttomenetelmällä valmistetut juomat, esim. havuvesi
  • miksi kannattaa juoda puolukkamehua viimeiseksi illalla
  • ja paljon muuta
     

Kurssiohjaajana toimii metsäkellintämenetelmän kehittänyt Mirja Nylander - metsätieteilijä (MMM), puuhengityksen ohjaaja,  suomalaisen metsäviisauden lähetti sekä metsuri, keruutuoteneuvoja ja metsämystikko.

Metsäpäivän kahvitus ja päivällinen
Ruokailuissa vallitsevat teeman mukaiset metsäiset maut. Tarjoamme ravinnerikasta polttoainetta metsäpäivään, sisältäen villiyrttejä ja -mehuja yms.

HINTA: yhteensä EUR 93,00 per hlö, sis. alvin - varausmaksu EUR 48,00 per hlö.
Varaa paikkasi sähköpostitse alexandra@lapinmetsalainen.fi tai puhelimitse 045 2309309. Saat varausvahvistuksen sekä laskun varausmaksusta sähköpostitse EUR 48,00.
Loppumaksu EUR 45,00 per hlö. maksetaan kortilla tai käteisellä kouluttajalle paikan päällä.

Lisähinnasta: Yöpyminen, sis. iltasaunan puulämmitteisessä rantasaunassa: 75,00 eur (sis. alv) 
1 yö nais-/ miespaikalla ekologisesti sisustetuissa hirsimökeissä tai päätalon huoneissa. Meiltä löytyy myös 2 kpl 3-hengen Tentsile-puutelttaa hyvin metsänläheiseen majoitukseen. Metsä Kolossa nukut makoisasti laadukkaissa luonnonmateriaaleista valmistetuissa sängyissä. Peitteet ja tyynyt ovat valmistettu puhtaasta suomenlampaanvillasta. Ihoasi hellivät ylellisest pellavaiset petivaatteet ja -saunatekstiilit. Kaikki kotimaista laatua ja käsityötä.

 


 

Product image

Finnish forest HAPPINESS

695 € / 3 yötä

Get a bath in Finnish happiness at Metsä Kolo resort as a private guest, in the middle of private wilderness.

Product image

Arktista erämelontaa

295 € / 2 yötä

Kaipaatko virkistystä? Lähde melontaretkelle Etelä-Lappiin ja ota ystäväsi tai perheesi mukaan arktiseen eräseikkailuun.  

Product image

Simojärven retki

75 € / 4 tuntia

Simojärven retki voidaan toteuttaa joko kalastusretkenä tai vene- ja eväsretkenä.   

Suosimme materiaaleissamme laadukkaita ja ekologisia kotimaisia vaihtoehtoja

Hilja-vuoteet

Haluamme hemmotella vieraitamme ylellisillä yöunilla. Olemme valinneet meille sängyiksi suomalaisen perheyrityksen MATRIn Hilja-vuoteet, jotka on valmistettu käsityönä omassa tehtaassa 100% luonnonmateriaaleista. Materiaalien turvallisuus on myös MATRIlla sydämen asia, siksi kaikissa heidän tuotteissaan on käytetty ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Tämä takaa poikkeuksellisen puhtaan, hengittävän ja turvallisen nukkumisympäristön.

Hevosenjouhifutonit

Haluamme hemmotella vieraitamme rauhottavilla unilla. Futon patja antaa keholle kunnon tuen, jotta lihasten ei tarvitse jännittyä nukkuessa. Erinomaisesti hengittävä patja valmistetaan vain puhtaista luonnonmateriaaleista. Hevosenjouhella futoniin saadaan luotua hyvin kestävä ja ilmava kerros, joka tuo pientä pintapehmeyttä yhdessä luomupuuvilla- ja villakerrosten kanssa. Futonit valmistetaan Porissa käsityönä samassa perheyrityksessä josta meidän valitsemamme ekologiset peitteet ja tyynyt ovat myös kotoisin.

Peitot ja tyynyt

Haluamme hemmotella vieraitamme kotimaisilla luonnontuotteilla. Suomen lampaan villalla täytetyt peitot ja tyynyt ovat ekologinen valinta, sillä ne hajoaa biologisesti maaperässä. Villa on luonnostaan paloturvallinen eikä siihen tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja ja on muutenkin kemikaalivapaa tuote. Petivaatteet eivät hiosta kuumallakaan säällä sillä ne haihduttavat imemänsä kosteuden tehokkaasti ja pysyvät kylmässä ja kosteassa mukavan lämpiminä. Porin Villa ja Peite valmistaa kotimaisena käsityönä lähellä tuotetuista raaka-aineista muhkeat pehkut.

Pussilakanat ja tyynynpäälliset

Haluamme hemmotella vieraitamme pehmoisilla pellavalakanoilla. Jesus-pellavalakanat ovat tehty kestämään, kokemaan ja näkemään paljon, jopa sukupolvien yli. Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin.
Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Finlayson halusi valmistaa maailman kestävimmät lakanat, joihin he ottivat mallia tähän päivään säilyneestä Torinon käärinliinasta.

Pyyheliinat

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyheliinoilla. Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.