Rento talviloma

809 € / 4 yötä

1. päivä
Saapuminen
 
Hirsisauna & avanto: lämmitetään rantasauna, kannetaan vedet ja polttopuut, sahataan avanto auki. 
Tutustuminen & juttutuokio emännän kanssa 

2. päivä
Vierailu naapuruston porotilalle; eläinten ruokkiminen ja valokuvaus sallittuja!
Kulkutapa: lumikengillä, metsäsuksilla tai autolla (myös kuljetusmahdollisuus)
Kesto: 2,5 h, sisältää lounaan paikallisten herkkujen kera, poronhoitoa harjoittavan perheen luona, jonka elinkeinoina myös maatalous, luonnonkosmetikka ja hyvän olon tuotteet. 

Vapaata puuhastelua Metsä Kolossa, aikaa rentoutua
Iltasauna ja lumessa kierimistä
Opastettu revontuli-hiihtoretki paikallisen kyläläisen seurassa, tunnelmallista tulistelulla. Alueella ei ole valosaastetta, joten näkyvyys on pilvettömän iltana mahtava.

3. päivä
Maailmanuutuus eLyly sähkölumiskootteri on varattu sinun käyttöösi tänään, viiletä lumisilla lakeuksilla, vapaudesta ja rauhasta nauttien. Meiltä saat polttopuut, jotta voit syödä evääsi tulen äärellä. Mahdollisuus myös lämmitellä talon grillikodassa tulen äärellä. 

Talviverkkokalastus – verkkojen virittely – tai kokeminen, tarpeen mukaan. Saaliin nostaminen verkosta jälkeenpäin, savustuspöntön lämmittäminen ja kalan valmistus ja syöminen.
Iltasauna & avanto

4. päivä
Omatoiminen erämaaseikkailu: ota omat sukset mukaan ja lähde Simojärvi-Soppanan ikimetsiin hiihtämään ja ihmettelemään kelohonkia, luonnonääniä ja tulistelemaan laavuissa tai kodissa. 
Bongaile eläintenjälkiä lumessa, kerää kaarnaa kevään ensimmäiseen kaarnaveneeseen... 

Iltasauna & avanto

5. päivä
Kohti kotia & adjöö isäntäperheen luona


4 yötä EUR 809,00 per henkilö

Vapaata puuhastelua säätilojen mukaan: pilkkimistä, murtsikkahiihtoa kylän ladulla, tulistelua, potkukelkkailua, avannon tekoa, saunamestariksi tulemista. Ole kuin kotonasi!

Ohjelma räätälöidään tarpeen ja vieraiden lukumäärän mukaan. 

Lisäpalveluita: 
- teemme ostokset puolestasi – täysinäinen jääkaappi odottaa mökissäsi.
- aamiainen, lounas ja päivällinen varattavissa vähintään kolme päivää etukäteen.

- kuljetukset: nouto lentokentältä Rovaniemeltä/Oulusta/Kuusamosta tai Ranualta. Myös kaikki kuljetukset määränpäässä ovat varattavissa. 
- lisäyöt varattavissa saatavuuden mukaan.
- kerro rohkeasti villitkin ideasi, autamme mielellämme niiden toteuttamisessa.

- pienryhmät ovat sydämellisesti tervetulleita, myös kesällä ja metsästyspuuhiin…
- suunnittele oma pakettisi ja lähetä meille kysely!
 

Varaukset ja tiedustelut: alexandra@lapinmetsalainen.fi / +358 45 2309 309 
lisätietoa meistä löydät Instagramista & Facebookista @metsäkolo 

Product image

Arktista erämelontaa

295 € / 2 yötä

Kaipaatko virkistystä? Lähde melontaretkelle Etelä-Lappiin ja ota ystäväsi tai perheesi mukaan arktiseen eräseikkailuun.  

Product image

Finnish forest HAPPINESS

695 € / 3 yötä

Get a bath in Finnish happiness at Metsä Kolo resort as a private guest, in the middle of private wilderness.

Product image

Rantasauna

120 € / 2 tuntia

Rentoudu hirsisaunan lempeissä löylyissä! Perinteinen sauna lämpiää puilla.

Suosimme materiaaleissamme laadukkaita ja ekologisia kotimaisia vaihtoehtoja

Hilja-vuoteet

Haluamme hemmotella vieraitamme ylellisillä yöunilla. Olemme valinneet meille sängyiksi suomalaisen perheyrityksen MATRIn Hilja-vuoteet, jotka on valmistettu käsityönä omassa tehtaassa 100% luonnonmateriaaleista. Materiaalien turvallisuus on myös MATRIlla sydämen asia, siksi kaikissa heidän tuotteissaan on käytetty ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Tämä takaa poikkeuksellisen puhtaan, hengittävän ja turvallisen nukkumisympäristön.

Hevosenjouhifutonit

Haluamme hemmotella vieraitamme rauhottavilla unilla. Futon patja antaa keholle kunnon tuen, jotta lihasten ei tarvitse jännittyä nukkuessa. Erinomaisesti hengittävä patja valmistetaan vain puhtaista luonnonmateriaaleista. Hevosenjouhella futoniin saadaan luotua hyvin kestävä ja ilmava kerros, joka tuo pientä pintapehmeyttä yhdessä luomupuuvilla- ja villakerrosten kanssa. Futonit valmistetaan Porissa käsityönä samassa perheyrityksessä josta meidän valitsemamme ekologiset peitteet ja tyynyt ovat myös kotoisin.

Peitot ja tyynyt

Haluamme hemmotella vieraitamme kotimaisilla luonnontuotteilla. Suomen lampaan villalla täytetyt peitot ja tyynyt ovat ekologinen valinta, sillä ne hajoaa biologisesti maaperässä. Villa on luonnostaan paloturvallinen eikä siihen tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja ja on muutenkin kemikaalivapaa tuote. Petivaatteet eivät hiosta kuumallakaan säällä sillä ne haihduttavat imemänsä kosteuden tehokkaasti ja pysyvät kylmässä ja kosteassa mukavan lämpiminä. Porin Villa ja Peite valmistaa kotimaisena käsityönä lähellä tuotetuista raaka-aineista muhkeat pehkut.

Pussilakanat ja tyynynpäälliset

Haluamme hemmotella vieraitamme pehmoisilla pellavalakanoilla. Jesus-pellavalakanat ovat tehty kestämään, kokemaan ja näkemään paljon, jopa sukupolvien yli. Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin.
Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Finlayson halusi valmistaa maailman kestävimmät lakanat, joihin he ottivat mallia tähän päivään säilyneestä Torinon käärinliinasta.

Pyyheliinat

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyheliinoilla. Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.