Hanhimetsälle pienporukassa

alkaen 349 € / 3 yötä

Lähde rennolle metsästysreissulle Etelä-Lappiin nauttimaan kauniista maisemista ja kokeneen metsästäjän opastuksestaTukikohtasi Metsä Kolo tarjoaa elämyksiä niin räiskyvän tulen äärellä, rantasaunan makoisissa löylyissä kuin viihtyvine ruokailuineen hyvässä seurassa. Pääset myös valmistamaan mahdollisen saaliisi yhteiseksi illalliseksi oppaan johdolla ja saat näin ensiluokkaisen jahtielämyksen. Puhumattakaan muhkeista sängyistä, jotka on vuorattu laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistetuin peitoin, tyynyin ja petivaattein.

Missä:               Metsä Kolo, Metsäkolontie 5, 97760 Ranua, www.metsakolo.fi
Kenelle:            aloittelevista kokeneille metsästäjille (metsästyskortin haltijoille, omat luvat, aseet ja tarvikkeet mukaan)
Kesto:             2 yötä ja 2 opastettua metsästysretkeä
Ruokailu:          päätalon pirtissä rentoa kotiruokaa ja laadukasta kahvia. Ota omat viinit mukaan!
Metsästyslupa: osta Vesilintu- ja jänislupa Ranua, 23. sekä 24.8. EUR 20,00 
www.eraluvat.fi. Autamme mielellämme!
Oppaamme:    pätevä paikallinen metsästäjä ja eräopas joka tuntee alueen paremmin kuin omat taskunsa

Henkilömäärä: 2 – 4 asiakasta / ryhmä. TOTEUTUS: väh. 2 osallistujaa!
Hinta:                EUR 490,00 per henkilö jos 4 osallistujaa / EUR 645,00 jos 2-3  osallistujaa. Hinnat sisältävät alvin
                          Ilman ruokapakettia:  EUR 349,00 per hlö jos 4 osallistujaa / EUR 499,00 jos 2-3 osallistujaa
                          Jos varauksia tulee 4 saat erotuksen hinnasta tilillesi välittömästi - laita reippaasti sähköpostilla
                          varauskysely, jos ei varaus onnistu!
Yöpyminen:      2 - 4 henkilön perinteisessä hirsimökissä Saarijärven rannalla, omassa rauhaisassa lahdessa

Pakettisi sisältää:

- 2 yötä tunnelmallisessa hirsimökissä
- 2 x n. 4 h metsästäjän opastus + briiffaus sunnuntaiiltana
- 2 aamupalaa, 2 metsäeväät, 2 illallista
- 2 x iltasauna järven rannalla, sekä polttopuut
- raikasta kaivovettä omasta pihakaivosta
- huussin rajaton käyttöoikeus
- ylelliset pellavaiset liinavaatteet sekä pyyheliinat
- loppusiivous

HUOM. Hinta ei sisällä matkavakuutusta, huolehdithan siitä itse!
Lisätietoja voit kysyä varauksen yhteydessä mm aseista ja varusteista.

Lisäpalvelut lisähinnasta:

  • nouto Oulusta, Kemistä, Kuusamosta tai Rovaniemeltä junalta/lentoasemalta
  • metsästäjän kanssa läheiselle ampumaradalle

Laita viestiä / kyselyä sähköpostille osoitteeseen: alexandra@lapinmetsalainen.fi

Product image

Opastettu retki

alkaen 120 € / 2 tuntia

Lähde koulutetun paikallisen luonnontuoteneuvojan (yrtti-, marja- ja sienineuvoja) ja eräoppaan matkaan luontoon opastetulle 2-3 h retkelle. 

Product image

Simojärven retki

75 € / 4 tuntia

Simojärven retki voidaan toteuttaa joko kalastusretkenä tai vene- ja eväsretkenä.   

Product image

Taideretki luontoon

Lähde luontoon etsimään luonnon omia taideteoksia kauniiden taulun kehysten innoittamana, veloituksetta!

Suosimme materiaaleissamme laadukkaita ja ekologisia kotimaisia vaihtoehtoja

Hilja-vuoteet

Haluamme hemmotella vieraitamme ylellisillä yöunilla. Olemme valinneet meille sängyiksi suomalaisen perheyrityksen MATRIn Hilja-vuoteet, jotka on valmistettu käsityönä omassa tehtaassa 100% luonnonmateriaaleista. Materiaalien turvallisuus on myös MATRIlla sydämen asia, siksi kaikissa heidän tuotteissaan on käytetty ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Tämä takaa poikkeuksellisen puhtaan, hengittävän ja turvallisen nukkumisympäristön.

Hevosenjouhifutonit

Haluamme hemmotella vieraitamme rauhottavilla unilla. Futon patja antaa keholle kunnon tuen, jotta lihasten ei tarvitse jännittyä nukkuessa. Erinomaisesti hengittävä patja valmistetaan vain puhtaista luonnonmateriaaleista. Hevosenjouhella futoniin saadaan luotua hyvin kestävä ja ilmava kerros, joka tuo pientä pintapehmeyttä yhdessä luomupuuvilla- ja villakerrosten kanssa. Futonit valmistetaan Porissa käsityönä samassa perheyrityksessä josta meidän valitsemamme ekologiset peitteet ja tyynyt ovat myös kotoisin.

Peitot ja tyynyt

Haluamme hemmotella vieraitamme kotimaisilla luonnontuotteilla. Suomen lampaan villalla täytetyt peitot ja tyynyt ovat ekologinen valinta, sillä ne hajoaa biologisesti maaperässä. Villa on luonnostaan paloturvallinen eikä siihen tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja ja on muutenkin kemikaalivapaa tuote. Petivaatteet eivät hiosta kuumallakaan säällä sillä ne haihduttavat imemänsä kosteuden tehokkaasti ja pysyvät kylmässä ja kosteassa mukavan lämpiminä. Porin Villa ja Peite valmistaa kotimaisena käsityönä lähellä tuotetuista raaka-aineista muhkeat pehkut.

Pussilakanat ja tyynynpäälliset

Haluamme hemmotella vieraitamme pehmoisilla pellavalakanoilla. Jesus-pellavalakanat ovat tehty kestämään, kokemaan ja näkemään paljon, jopa sukupolvien yli. Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin.
Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Finlayson halusi valmistaa maailman kestävimmät lakanat, joihin he ottivat mallia tähän päivään säilyneestä Torinon käärinliinasta.

Pyyheliinat

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyheliinoilla. Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.