Team Tentsile

350 € / 1 yö

Metsä Kolon virkistystapahtuman ohjelma:

Saapumispäivänä puuhastelette leppoisasti perinteisen hirsisaunan löylykuntoon lämmittämällä kiukaan ja kantamalla pesuvedet pataan. Rentouttavien löylyjen ja virkistävän uinnin jälkeen pääsette nauttimaan illallista pitkän kaavan mukaan - illallistoiveet  ja omat tiimijuomat ovat tervetulleita! Kiireettömän aterioinnin jälkeen voitte jatkaa syvällisiä keskustelujanne tulistelupaikalla, jonka jälkeen kömmitte puutelttoihin lampaantalja-alustoille lämpimien höyhenmakuupussien huomaan. 

Aamusta teitä odottaa maittava ja ravitseva pala Metsä Kolon marjaisine herkkupuuroineen ja vastajauhettuine kahveineen. Sen jälkeen olettekin valmiit kanoottiseikkailuun Saarijärvellä. Kotimaisilla intiaanikanooteilla rauhallisesti meloen päädytte retken taukopaikalle, jossa voitte sytyttää nuotion ja avata mukaanne pakkaamamme herkullisen eväskorin. Löydätte sieltä mm. laadukkaat grillimakkarat sekä pannukahvitarpeet. Kuin huomaamatta saatte retkeltä omaan matkareppuunne kotiin viemisiksi mielenrauhaa ja henkistä voimaa ja pääsette näin lähtemään kotimatkalle levollisin mielin ja rentoutuneina.

Paketin sisältö:                        

 • 1 yö Tentsile Safari-puuteltassa, tuulta pitävä hyönteisverkko (tai hirsimökissä)
 • Lampaantaljat sekä Tentsile-ilmapatja takaavat mukavan alustan
 • vastuullisesti tuotetut Pajak Core 550 höyhenmakuupussit sisämakuupusseineen. Valitse koot: M, L ja XL. (Mukavuus lämpötila -3 / -9 / -28, talvi- sekä ympärivuotiseen käyttöön)
 • illallinen
 • rajaton litramäärä raikasta kaivovettä
 • iltasauna ja pulahtelu omalla rannalla
 • kotimaiset ja ylelliset pellavaiset pyyhkeet
 • melontaretki Winkkari 175-kotimaisella 3 hlön inkkarilla
 • retkieväät ja porot pannuun
 • huussien rajaton käyttöoikeus
 • mukavat EcoFurnin puutuolit tulistelualueella, sekä katetulla grillikodalla hengailu

 

Huomioitavaa:              Varaudu lämpimillä, säänmukaisilla ulkovaatteilla ja mukavilla ulkokengillä.

                      

Product image

Team Tentsile

350 € / Tag

Tervetuloa työ- tai kaveriporukan virkistystapahtumaan nostattamaan, elvyttämään ja rakentamaan ryhmähenkeä ja tukemaan työssä ja muutakin jaksamista!

Product image

Kanootti Simojärvellä

alkaen 155 € / 6 tuntia

Suuri kirkasvetinen Simojärvi soveltuu erinomaisesti vesiretkeilyyn.

Product image

SUP-lauta

35 € / 2 tuntia

Suuri SUP-lautamme tarjoaa riemua koko perheelle melomisen ja temppuilun merkeissä. Suppailemaan pääset heti mökkirannasta.

Suosimme materiaaleissamme laadukkaita ja ekologisia kotimaisia vaihtoehtoja

Hilja-vuoteet

Haluamme hemmotella vieraitamme ylellisillä yöunilla. Olemme valinneet meille sängyiksi suomalaisen perheyrityksen MATRIn Hilja-vuoteet, jotka on valmistettu käsityönä omassa tehtaassa 100% luonnonmateriaaleista. Materiaalien turvallisuus on myös MATRIlla sydämen asia, siksi kaikissa heidän tuotteissaan on käytetty ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Tämä takaa poikkeuksellisen puhtaan, hengittävän ja turvallisen nukkumisympäristön.

Hevosenjouhifutonit

Haluamme hemmotella vieraitamme rauhottavilla unilla. Futon patja antaa keholle kunnon tuen, jotta lihasten ei tarvitse jännittyä nukkuessa. Erinomaisesti hengittävä patja valmistetaan vain puhtaista luonnonmateriaaleista. Hevosenjouhella futoniin saadaan luotua hyvin kestävä ja ilmava kerros, joka tuo pientä pintapehmeyttä yhdessä luomupuuvilla- ja villakerrosten kanssa. Futonit valmistetaan Porissa käsityönä samassa perheyrityksessä josta meidän valitsemamme ekologiset peitteet ja tyynyt ovat myös kotoisin.

Peitot ja tyynyt

Haluamme hemmotella vieraitamme kotimaisilla luonnontuotteilla. Suomen lampaan villalla täytetyt peitot ja tyynyt ovat ekologinen valinta, sillä ne hajoaa biologisesti maaperässä. Villa on luonnostaan paloturvallinen eikä siihen tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja ja on muutenkin kemikaalivapaa tuote. Petivaatteet eivät hiosta kuumallakaan säällä sillä ne haihduttavat imemänsä kosteuden tehokkaasti ja pysyvät kylmässä ja kosteassa mukavan lämpiminä. Porin Villa ja Peite valmistaa kotimaisena käsityönä lähellä tuotetuista raaka-aineista muhkeat pehkut.

Pussilakanat ja tyynynpäälliset

Haluamme hemmotella vieraitamme pehmoisilla pellavalakanoilla. Jesus-pellavalakanat ovat tehty kestämään, kokemaan ja näkemään paljon, jopa sukupolvien yli. Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin.
Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Finlayson halusi valmistaa maailman kestävimmät lakanat, joihin he ottivat mallia tähän päivään säilyneestä Torinon käärinliinasta.

Pyyheliinat

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyheliinoilla. Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.