Lylyilyä Etelä-Lapissa

85 € / 2 tuntia

Luontoystävällinen tapa liikkua talvisessa luonnossa - sinulle, joka kunnioitat ja vaalit luontoarvoja. Vehje itsessään painaa akun kanssa noin 50 kg ja sen huippunopeus on 25 km/h. Lylyjä Metsä Kolossa on yhteensä kaksi.

Hintaan sisältyy:

- ladatun eLylyn käyttö, joka tarkoittaa noin 25 km huristelua, lumi- sekä sääolosuhteiden mukaan. Ajomatka riippuu pakkasesta, ajotavasta, lumen koostumuksesta sekä kuljettajan painosta (maksimikuorma on 120 kg).

- tulistelumahdollisuus Metsä Kolon kodassa.

- huussin rajaton käyttö.

- parkkipaikka ja auton lämmitysroikka.

Lylyileminen on helppoa, turvallista, hiljaista ja hauskaa. Tarvitset lämpimät ja tuulenpitävät vaatteet. Kypärän käyttöä suositellaan (laskettelukypärä), laskettelulasit pitää silmät kuivina. Lylyilemään pääsee ilman ajokorttia, 15-vuotiaasta lähtien. Saat paikan päällä opastusta ajoon, ympäristöön sekä vehkeen kestävään käyttöön.

Lisämaksusta lämmitämme perinteisen hirsisaunan ja valmistamme lämpimän lounaan/illallisen. Avannon saa avata, jos on tarvetta pulahtaa. 

Lue lisää lylyilystä blogistamme: eLyly – Feel the Forest

 

Product image

Simojärven retki

75 € / 4 tuntia

Simojärven retki voidaan toteuttaa joko kalastusretkenä tai vene- ja eväsretkenä.   

Product image

Kalastus elämys

95 € / 3 tuntia

Oiva mahdollisuus päästä kalastajan kaveriksi verkoille tai pilkille. 

Product image

Opastettu retki

alkaen 120 € / 2 tuntia

Lähde koulutetun, paikallisen yrtti-, marja- ja sienineuvojan sekä eräoppaan matkaan luontoon opastetulle 2-3 h retkelle. 

Suosimme materiaaleissamme laadukkaita ja ekologisia kotimaisia vaihtoehtoja

Hilja-vuoteet

Haluamme hemmotella vieraitamme ylellisillä yöunilla. Olemme valinneet meille sängyiksi suomalaisen perheyrityksen MATRIn Hilja-vuoteet, jotka on valmistettu käsityönä omassa tehtaassa 100% luonnonmateriaaleista. Materiaalien turvallisuus on myös MATRIlla sydämen asia, siksi kaikissa heidän tuotteissaan on käytetty ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Tämä takaa poikkeuksellisen puhtaan, hengittävän ja turvallisen nukkumisympäristön.

Hevosenjouhifutonit

Haluamme hemmotella vieraitamme rauhottavilla unilla. Futon patja antaa keholle kunnon tuen, jotta lihasten ei tarvitse jännittyä nukkuessa. Erinomaisesti hengittävä patja valmistetaan vain puhtaista luonnonmateriaaleista. Hevosenjouhella futoniin saadaan luotua hyvin kestävä ja ilmava kerros, joka tuo pientä pintapehmeyttä yhdessä luomupuuvilla- ja villakerrosten kanssa. Futonit valmistetaan Porissa käsityönä samassa perheyrityksessä josta meidän valitsemamme ekologiset peitteet ja tyynyt ovat myös kotoisin.

Peitot ja tyynyt

Haluamme hemmotella vieraitamme kotimaisilla luonnontuotteilla. Suomen lampaan villalla täytetyt peitot ja tyynyt ovat ekologinen valinta, sillä ne hajoaa biologisesti maaperässä. Villa on luonnostaan paloturvallinen eikä siihen tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja ja on muutenkin kemikaalivapaa tuote. Petivaatteet eivät hiosta kuumallakaan säällä sillä ne haihduttavat imemänsä kosteuden tehokkaasti ja pysyvät kylmässä ja kosteassa mukavan lämpiminä. Porin Villa ja Peite valmistaa kotimaisena käsityönä lähellä tuotetuista raaka-aineista muhkeat pehkut.

Pussilakanat ja tyynynpäälliset

Haluamme hemmotella vieraitamme pehmoisilla pellavalakanoilla. Jesus-pellavalakanat ovat tehty kestämään, kokemaan ja näkemään paljon, jopa sukupolvien yli. Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin.
Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Finlayson halusi valmistaa maailman kestävimmät lakanat, joihin he ottivat mallia tähän päivään säilyneestä Torinon käärinliinasta.

Pyyheliinat

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyheliinoilla. Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.