Voimaannuttavaa melontaa Lapissa

335 € / 3 yötä

Sinä arjessa uupunut tai luonnon virkistystä ja akkujen latausta muuten kaipaava äiti / nainen / ihminen, lähde verkkaiselle melontaretkelle Etelä-Lappiin ja ota ystävät mukaan huikeaan luontoseikkailuun. Koe kirkasvetisen Simojärven (pituus 33 km, maksimisyvyys 27 m) lumo ja ympäröivän luonnon kauneus. Tukikohtasi Metsä Kolo tarjoaa nautintoa kaikille aisteille niin räiskyvän tulen äärellä, rantasaunan makoisissa löylyissä, vilvoittavalla aamu-uinnilla kuin myös valmiiksi katetussa ruokapöydässä talon spesiaaliherkkuineen. Puhumattakaan muhkeista sängyistä, jotka on vuorattu luonnonmateriaaleista valmistetuin peitoin, tyynyin ja petivaattein.

 

Kaiken tämän saat:

  • 3 yötä hirsimökissä
  • 2 maittavaa ja terveellistä illallista (Luksusvaihtoehdosta poron/hirvenkärystä veloitamme hintalisän.)
  • 2 aamiaista vastajauhettuine espressoineen/normi kahvi, itsepoimittuine marjoineen
  • rajaton litramäärä raikasta kaivovettä
  • iltasaunat ja pulahtelu omalla rannalla
  • omatoiminen melontaretki upouusilla kotimaisilla intiaanikanooteilla Simojärvellä (14 km Metsä Kolosta), kuljetukset, melat ja kelluntaliivit sekä kanoottivuokra 6 h (opas varattava erikseen). Paperinen kartta.
  • lounaskori retkelle kahvipannuineen poroineen
  • huussin rajaton käyttöoikeus
  • ylelliset liinavaatteet sekä pellavaiset pyyheliinat

 

Lisämaksusta paikallisen joogaopettajan ohjaama Metsäjooga, esim. 1,5 – 2 h, tai meditointi laiturilla. 

 

 

Product image

Simojärven retki

75 € / 4 tuntia

Simojärven retki voidaan toteuttaa joko kalastusretkenä tai vene- ja eväsretkenä.   

Product image

Vierailu Susimaassa

Ainutlaatuinen elämys perheen parissa, joka elää kaukana naapureista koirasusiensa ja muiden eläintensä kuten kanojen, viiriäisten, kanien, vuohien ja lampaiden kanssa.

Product image

Kanootti Simojärvellä

alkaen 95 € / 4 tuntia

Saarijärveä suurempi Simojärvi (14 km Metsä Kolosta) soveltuu erinomaisesti vesiretkeilyyn.

Suosimme materiaaleissamme laadukkaita ja ekologisia kotimaisia vaihtoehtoja

Hilja-vuoteet

Haluamme hemmotella vieraitamme ylellisillä yöunilla. Olemme valinneet meille sängyiksi suomalaisen perheyrityksen MATRIn Hilja-vuoteet, jotka on valmistettu käsityönä omassa tehtaassa 100% luonnonmateriaaleista. Materiaalien turvallisuus on myös MATRIlla sydämen asia, siksi kaikissa heidän tuotteissaan on käytetty ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Tämä takaa poikkeuksellisen puhtaan, hengittävän ja turvallisen nukkumisympäristön.

Hevosenjouhifutonit

Haluamme hemmotella vieraitamme rauhottavilla unilla. Futon patja antaa keholle kunnon tuen, jotta lihasten ei tarvitse jännittyä nukkuessa. Erinomaisesti hengittävä patja valmistetaan vain puhtaista luonnonmateriaaleista. Hevosenjouhella futoniin saadaan luotua hyvin kestävä ja ilmava kerros, joka tuo pientä pintapehmeyttä yhdessä luomupuuvilla- ja villakerrosten kanssa. Futonit valmistetaan Porissa käsityönä samassa perheyrityksessä josta meidän valitsemamme ekologiset peitteet ja tyynyt ovat myös kotoisin.

Peitot ja tyynyt

Haluamme hemmotella vieraitamme kotimaisilla luonnontuotteilla. Suomen lampaan villalla täytetyt peitot ja tyynyt ovat ekologinen valinta, sillä ne hajoaa biologisesti maaperässä. Villa on luonnostaan paloturvallinen eikä siihen tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja ja on muutenkin kemikaalivapaa tuote. Petivaatteet eivät hiosta kuumallakaan säällä sillä ne haihduttavat imemänsä kosteuden tehokkaasti ja pysyvät kylmässä ja kosteassa mukavan lämpiminä. Porin Villa ja Peite valmistaa kotimaisena käsityönä lähellä tuotetuista raaka-aineista muhkeat pehkut.

Pussilakanat ja tyynynpäälliset

Haluamme hemmotella vieraitamme pehmoisilla pellavalakanoilla. Jesus-pellavalakanat ovat tehty kestämään, kokemaan ja näkemään paljon, jopa sukupolvien yli. Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin.
Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Finlayson halusi valmistaa maailman kestävimmät lakanat, joihin he ottivat mallia tähän päivään säilyneestä Torinon käärinliinasta.

Pyyheliinat

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyheliinoilla. Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.