Trätält TENTSILE

1-3 människor, 2 m², 180 € / 1 natt

Skogen i Kolo sover i ett träd!

Camping och glamping var igår - vi kan sova i ett TRÄD. Vi placerade tälten vid sjöns strand, i vår egen lugn vid näsens näbb. För en extra avgift kan tältet flyttas till önskad plats, stranden och lugnet räcker hela vägen till sjön Hietäjärvi. Tältet är ganska högt, eftersom luften förändras och inte fladdrar, ojämnheter i marken eller fukt är inte längre ett problem när du sover i tältet. 

I Tentsile Safari Stingray 3G -pudel sover du bekvämt som i en hängmatta. Tältet rymmer tre vuxna äventyrare, både på sommaren och vintern. Vi erbjuder högkvalitativa och ansvarsfullt producerade Pajak Core 550 fjäder-sovsäckar med sovsäckar inomhus. Välj storlek: M, L och XL. (Komforttemperatur -3 / -9 / -28, för vinter och året runt). Dessutom finns får hovar. Insektsnätet har tre utgångar med blixtlås, och en längst ner i mitten dras regnduk på per minut om det behövs. Tältet är utsträckt i luften mellan träden, så din övernattning kommer inte att kunna skada jorden eller känslig vegetation.

Bekväma trästolar vid spisen, matlagningsmöjligheter i spisen, i stugan eller inomhusköket. Strandbastun värms upp främst på kvällarna, fråga om morgonbastun. Som bastustädare kan du njuta av de mjuka finska linnehanddukarna på Lapua Kankureid. 

Utrustning

bastu på land, uthus

Yard tillbehör

grill, trädgård, terrass

Köksredskap

kylskåp

Parkering

uttag för biluttag, parkeringsplats

Tillgänglighet

lämplig för barn

Aktiviteter

fiske, vandring, paddla kanot, ridning, simning, plockning, cykla, skridskoåkning, jakt, motorsläde, båtliv, sightseeing, aktiviteter för barn

Begränsningar

husdjur inte tillåtna, ingen rökning

Produktbild

Kanot i sjön Saarijärvi

från 35 € / 4 timmar

Paddla från din egen strand.

Produktbild

Indiankanot i Simojärvi-sjön

från 65 € / 4 timmar

Den stora Simojärvi-sjön (14 km från Metsä Kolo) är perfekt för vattenutflykter.

Produktbild

Med en lokal fiskare för nät

65 € / 3 timmar

Bra tillfälle att bli en fiskares vän på sik / gädda eller hästnät. 

Vi föredrar högkvalitativa och ekologiska inhemska alternativ i våra material

Tyst sängar

Vi vill skämma bort våra gäster med en lyxig nattsömn. Vi har valt det finska familjeföretaget MATRI: s Hilja -sängar, som är handgjorda i vår egen fabrik av 100% naturmaterial. Materialsäkerhet är också kärnan i MATRI, varför alla deras produkter endast använder miljövänliga, certifierade material som produceras i Europa. Detta säkerställer en exceptionellt ren, andningsbar och säker sovmiljö.

Hästhår futoner

Vi vill skämma bort våra gäster med lugnande drömmar. Futonmadrassen ger kroppen ordentligt stöd så att musklerna inte behöver spänna sig medan de sover. Den perfekt andningsbara madrassen är gjord endast av rena naturmaterial. Med hästhår kan ett mycket hållbart och luftigt lager skapas i futonen, vilket ger lite ytmjukhet tillsammans med lager av ekologisk bomull och ull. Futonerna är handgjorda i Björneborg i samma familjeföretag där de ekologiska filtar och kuddar vi väljer också är från.

Filtar och kuddar

Vi vill skämma bort våra gäster med inhemska naturprodukter. Filtar och kuddar fyllda med finsk fårull är ett ekologiskt val, eftersom de bionedbryts i jorden. Ull är till sin natur brandsäker och kräver inte tillsats av brandskyddskemikalier och är annars en kemikaliefri produkt. Sängkläder svettas inte ens i varmt väder eftersom det förångar den fukt det absorberar effektivt och håller sig behagligt varm i kyla och fukt. Porin Villa och Peite använder finskt hantverk för att göra plyschskräp av lokalt producerade råvaror.

Påslakan och örngott

Vi vill skämma bort våra gäster med mjuka lakan. Jesus lakan är gjorda för att hålla, uppleva och se mycket, även i generationer. Materialet i linne är vackert, hållbart och miljövänligt naturfiber. Linne är tungt, smidigt och styvare. Andningsbart linne behåller sin svalhet när det är varmt och värmer även på svalare platser.
Tygets komfort och mjukhet ökar bara med tvätt. Finlayson ville göra de mest hållbara plåtarna i världen, för vilka de tog modellen av Turinhöljet som har överlevt till denna dag.

Handdukar

Vi vill skämma bort våra gäster med de bästa handdukarna. Lapua Kankureidens vävning är en nordlig design, inspirerad av Finlands rena och robusta natur. Familjeföretaget väver ansvarsfullt och respekterar miljön redan i fjärde generationen. Endast naturliga råvaror som linne och ull används. Textilier av hög kvalitet håller i årtionden när de sköts om.