Paket

Rekreation genom att röra sig i skogen, på sjön eller i träsket. Ät gott och sova lokalt i våra kvalitetssängkläder. Utforska naturen, yoga eller lär dig att göra dina egna vilda örtprodukter med vår vägledning. 

I våra sommarpaket 2021 hittar du färdiga semesteralternativ: helhetsupplevelser som inkluderar program, boende och mat. 

Produktbild

För flugornas flugor

185 € / 2 nights

Drottningen av vilda bär, hilla, väntar på sina plockare igen. Hos oss kan du enkelt få en smak av självplockade strejker, för att inte glömma avkoppling och njutning.    

Produktbild

Lapplands vilt i en kruka

185 € / 3 nights

Ett traditionellt jägars timmerhus för 2-4 personer vid sjön Saarijärvi, i sin egen fridfulla Lahti. Hundkompisar är välkomna!      

Produktbild

Forest Yoga Days

315 € / 3 nätter

Stärk balansen mellan kropp och sinne med hjälp av naturliga underverk i fredlig men fysisk skogsyoga.      

Produktbild

För en gåskog i en liten grupp

starts from 349 € / 3 nights

Hunter - är du ute av sällskap men intresserad av gåskog? Nu har du en fantastisk möjlighet att komma till gåskogen i en liten grupp under ledning av en guide. ...

Produktbild

Team Tentsile

216 € / 1 natt

Välkommen till ett rekreationsevenemang för en grupp arbete eller vänner för att lyfta, vitalisera och bygga laganda och stödja arbete och annan uthållighet!

Produktbild

För gåskogen i en grupp kvinnor

675 € / 3 nights

Kvinnlig jägare - oöverträffad men intresserad av gåskog? Nu har du ett bra tillfälle att komma till gåskogen med en grupp kvinnor och en guide ....

Produktbild

Wild herb weekend

Bedövad av arktiska vilda örter! Tillsammans samlar vi vilda örter. Du lär dig att identifiera och samla några av de mest kända vilda örtarterna. ...

Produktbild

Talven iloja Metsä Kolossa

809 € / 4 nights

Talvinen hyvän olon loma ja jännittävät seikkailut odottavat sinua Metsä Kolossa!

Produktbild

Stärker kajakpaddling i Lappland

335 € / 3 nätter

Ge dig ut på en lugn kajakpaddling till Simojärvis klara vatten, upplev dess förtrollning och skönheten i den omgivande naturen.

Produktbild

Lapplands höstnatt sover i ett träd

375 € / 2 nätter

Hör inbjudan från Södra Lappland och åk på ett unikt naturäventyr med din make, vänner och kollegor.     

Vi föredrar högkvalitativa och ekologiska inhemska alternativ i våra material

Tyst sängar

Vi vill skämma bort våra gäster med en lyxig nattsömn. Vi har valt det finska familjeföretaget MATRI: s Hilja -sängar, som är handgjorda i vår egen fabrik av 100% naturmaterial. Materialsäkerhet är också kärnan i MATRI, varför alla deras produkter endast använder miljövänliga, certifierade material som produceras i Europa. Detta säkerställer en exceptionellt ren, andningsbar och säker sovmiljö.

Hästhår futoner

Vi vill skämma bort våra gäster med lugnande drömmar. Futonmadrassen ger kroppen ordentligt stöd så att musklerna inte behöver spänna sig medan de sover. Den perfekt andningsbara madrassen är gjord endast av rena naturmaterial. Med hästhår kan ett mycket hållbart och luftigt lager skapas i futonen, vilket ger lite ytmjukhet tillsammans med lager av ekologisk bomull och ull. Futonerna är handgjorda i Björneborg i samma familjeföretag där de ekologiska filtar och kuddar vi väljer också är från.

Filtar och kuddar

Vi vill skämma bort våra gäster med inhemska naturprodukter. Filtar och kuddar fyllda med finsk fårull är ett ekologiskt val, eftersom de bionedbryts i jorden. Ull är till sin natur brandsäker och kräver inte tillsats av brandskyddskemikalier och är annars en kemikaliefri produkt. Sängkläder svettas inte ens i varmt väder eftersom det förångar den fukt det absorberar effektivt och håller sig behagligt varm i kyla och fukt. Porin Villa och Peite använder finskt hantverk för att göra plyschskräp av lokalt producerade råvaror.

Påslakan och örngott

Vi vill skämma bort våra gäster med mjuka lakan. Jesus lakan är gjorda för att hålla, uppleva och se mycket, även i generationer. Materialet i linne är vackert, hållbart och miljövänligt naturfiber. Linne är tungt, smidigt och styvare. Andningsbart linne behåller sin svalhet när det är varmt och värmer även på svalare platser.
Tygets komfort och mjukhet ökar bara med tvätt. Finlayson ville göra de mest hållbara plåtarna i världen, för vilka de tog modellen av Turinhöljet som har överlevt till denna dag.

Handdukar

Vi vill skämma bort våra gäster med de bästa handdukarna. Lapua Kankureidens vävning är en nordlig design, inspirerad av Finlands rena och robusta natur. Familjeföretaget väver ansvarsfullt och respekterar miljön redan i fjärde generationen. Endast naturliga råvaror som linne och ull används. Textilier av hög kvalitet håller i årtionden när de sköts om.