Tentsile-puuteltta

Metsä Kolossa nukutaan puussa!

Telttailu ja Glamping olivat eilen – meillä voit nukkua PUUSSA. Sijoitimme teltat järven rantaan, omaan rauhaan. Lisämaksusta voidaan teltta siirtää haluamaasi kohtaan, rantaa ja rauhaa riittää aina Hietäjärvelle asti.

Tentsilen Safari Stingray 3G (2020) puuteltassa nukut mukavasti kuin riippumatossa. Teltassa yöpyy mukavasti kolme aikuista, kesällä kuin talvellakin. Tarjoamme laadukkaat ja vastuullisesti tuotetut Pajak Core 550 höyhen-makuupussit sisämakuupusseineen. Valitse koot: M, L ja XL. (Mukavuus lämpötila -3 / -9 / -28, talvi- sekä ympärivuotiseen käyttöön). Lampaantaljat sekä Tentsile-ilmapatja takaavat lämpöisän alustan. Uloskäyntejä teltassa on yhteensä neljä. Hyönteisverkko pitää hyvin myös tuulta, taivasalla on mahtava yöpyä.

Mukavat puutuolit tulistelualueella, keittomahdollisuus talon grillikatoksessa tai päätalon sisäkeittiössä. Saunominen pääasiassa iltaisin, kysy aamusaunasta tarpeen tullen. Kääriydy saunanpuhtaana pehmeisiin pellavaisiin pyyhkeisiimme.

Varaa teltta

Lisämaksusta:
– vuokraa pikkusauna vaikka koko vuorokaudeksi. Voit käyttää saunatupaa tavaroiden säilytykseen ja pukuhuoneena
– lainaa Lapuan Kankureiden TERVA-kylpytakki
– aamupala-tarjoilusta voi kysyä ja sopia varauksen yhteydessä

PYYHELIINAT

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyheliinoilla.
Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.