Perinteinen pieni hirsimökki

lumiloma lapissa

Kahdesta mökistä se pienempi, noin 26 m2, 1-6 henkilölle. Keittiössä voit valmistaa lomaruuat ja aamupalat, syödessä nauttia järvimaisemasta sisällä tai terassilla. Nauti perinteisestä mökki-meiningistä. Rantasauna lämpeää iltaisin, voit varatessasi ilmoittaa jos toivot saunoa omassa porukassa, ja mahdollisen kellonajan.

Olemme panostaneet hyviin pehkuihin Metsä Kolossa

Peitot ja tyynyt ovat Villa ja Peite-yrityksen tuotantoa Porista. He lanseerasivat Suomenlampaan uniikit villatuotteet vuonna 2019. Parvella voit pötkötellä hevosenjouhi-patjalla. Lakanat ovat Finlaysonin tuotantoa, pussilakanat upeasta Jesus-pellavasta. Voit myös varatessasi pyytää Tom of Finland-satiiniset pussilakanat. Konseptiimme täydellisesti istuvat Metsä-pyyhkeet ovat Lapuan Kankureiden laadukasta tuotantoa Lapualta.

Mukavuudet

  • parivuode, kaksi futonia parvella sekä vuodesohva
  • keittiö: jääkaappi ja pakastin, pieni liesi, mikro. Kantovesi.
  • ruokapöytä, sohva, kamiina, lämpöpatteri, tv
  • oma terassi – kaksi tuolia sekä pihakeinu
  • iltasauna kuuluu hintaan
  • huussirakennus noin 30 m, naisten huussi – miesten huussi
    HUOM! Loppusiivous EUR 35,00 ei sisälly hintaan!

Varaa mökki

Varauksia otetaan mielellään vastaan sähköpostitse ja puhelimitse. Voit samalla ilmoittaa saapumisajankohdan ja muita seikkoja.

HEVOSENJOUHI FUTON PARVELLA

Haluamme hemmotella vieraitamme rauhottavilla unilla.
Futon patja antaa keholle kunnon tuen, jotta lihasten ei tarvitse jännittyä nukkuessa. Erinomaisesti hengittävä patja valmistetaan vain puhtaista luonnonmateriaaleista. Hevosenjouhella futoniin saadaan luotua hyvin kestävä ja ilmava kerros, joka tuo pientä pintapehmeyttä yhdessä luomupuuvilla- ja villakerrosten kanssa. Futonit valmistetaan Porissa käsityönä samassa perheyrityksessä josta meidän valitsemamme ekologiset peitteet ja tyynyt ovat myös kotoisin.

PEITOT JA TYYNYT

Haluamme hemmotella vieraitamme kotimaisilla luonnon tuotteilla.
Suomen lampaan villalla täytetyt peitot ja tyynyt ovat ekologinen valinta, sillä ne hajoaa biologisesti maaperässä. Villa on luonnostaan paloturvallinen eikä siihen tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja ja on muutenkin kemikaalivapaa tuote.
Petivaatteet eivät hiosta kuumallakaan säällä sillä ne haihduttavat imemänsä kosteuden tehokkaasti ja pysyvät kylmässä ja kosteassa mukavan lämpiminä.
Porin Villa ja Peite
valmistaa kotimaisena käsityönä lähellä tuotetuista raaka-aineista muhkeat pehkut.

PUSSILAKANAT SEKÄ TYYNYNPÄÄLLISET

Haluamme hemmotella vieraitamme pehmoisilla pellavalakanoilla.  
Jesus-pellavalakanat ovat tehty kestämään, kokemaan ja näkemään paljon, jopa sukupolvien yli. Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin. Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. 
Finlayson halusi valmistaa maailman kestävimmät lakanat, joihin he ottivat mallia tähän päivään säilyneestä Torinon käärinliinasta.

PYYHELIINAT

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyhkeillä.
Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.