Perinteinen hirsimökki

aito möksä

Kahdesta mökistä se suurempi, noin 28 m2, 1-6 henkilölle. Mökin aarre on sen sängyt, niissä mieli ja keho lepää yhtä lailla. Keittiössä voit valmistaa lomaruuat ja aamupalat, syödessä nauttia järvimaisemasta sisällä tai omalla terassilla. Sauna lämpeää iltaisin, voit varatessasi ilmoittaa jos toivot saunoa omassa porukassa, ja mahdollisen kellonajan.

Olemme panostaneet hyviin pehkuihin Metsä Kolossa. Parivuoteessa nukut ylellisessä MATRIn Hilja-sängyssä.
Peitteet sekä tyynyt ovat Villa ja Peite-yrityksen tuotantoa Porista. He lanseerasivat uniikit suomenlampaan villatuotteet vuonna 2019. Parvella voit pötkötellä hevosenjouhi-futonilla. Lakanat ovat Finlaysonin tuotantoa, pussilakanat ovat ylelliset Jesus-pellavaiset. Voit myös varatessasi toivoa Tom of Finland-satiini pussilakanat. Konseptiimme täydellisesti istuvat Metsä-pyyhkeet ovat Lapuan Kankureiden laadukasta tuotantoa Lapualta.

Mukavuudet

  • parivuode/kaksi erillistä sänkyä, kaksi jämäkkää futonia parvella sekä futonvuodesohva
  • keittiö: jääkaappipakastin, pieni liesi, kahvinkeitin, termoskannu, astiasto sekä mikro. Kantovesi
  • ruokapöytä, sohva, kamiina, vaatekaappi, lämpöpatteri, tv
  • oma terassi – kaksi tuolia, penkki sekä pihakeinu
  • iltasauna kuuluu hintaan
  • huussirakennus noin 30 m, naisten huussi – miesten huussi
  • HUOM! Loppusiivous EUR 35,00 ei sisälly hintaan!

Varaa mökki

HILJA-VUOTEET

Haluamme hemmotella vieraitamme ylellisillä yöunilla.
Siksi olemme valinneet meille sängyiksi suomalaisen perheyrityksen MATRIn Hilja-vuoteet, jotka on valmistettu käsityönä omassa tehtaassa 100% luonnonmateriaaleista. Materiaalien turvallisuus on myös MATRIlla sydämen asia, siksi kaikissa heidän tuotteissaan on käytetty ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Tämä takaa poikkeuksellisen puhtaan, hengittävän ja turvallisen nukkumisympäristön.

Koko yrityksen arvoina ja perusajatuksena on vastuullisuus, kestävä kehitys ja halu edesauttaa omalta osalta meidän kaikkien hyvinvointia.

Myös lemmikkisi nukkuu makeasti MATRIN muhkeassa koiranpedissä.

HEVOSENJOUHI FUTON PARVELLA SEKÄ VUODESOHVA

Haluamme hemmotella vieraitamme rauhottavilla unilla.
Futon patja antaa keholle kunnon tuen, jotta lihasten ei tarvitse jännittyä nukkuessa. Erinomaisesti hengittävä patja valmistetaan vain puhtaista luonnonmateriaaleista. Hevosenjouhella futoniin saadaan luotua hyvin kestävä ja ilmava kerros, joka tuo pientä pintapehmeyttä yhdessä luomupuuvilla- ja villakerrosten kanssa. Futonit valmistetaan Porissa käsityönä samassa perheyrityksessä josta meidän valitsemamme ekologiset peitteet ja tyynyt ovat myös kotoisin.

PEITOT JA TYYNYT

Haluamme hemmotella vieraitamme kotimaisilla luonnon tuotteilla.
Suomen lampaan villalla täytetyt peitot ja tyynyt ovat ekologinen valinta, sillä ne hajoaa biologisesti maaperässä. Villa on luonnostaan paloturvallinen eikä siihen tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja ja on muutenkin kemikaalivapaa tuote.
Petivaatteet eivät hiosta kuumallakaan säällä sillä ne haihduttavat imemänsä kosteuden tehokkaasti ja pysyvät kylmässä ja kosteassa mukavan lämpiminä.
Porin Villa ja Peite valmistaa kotimaisena käsityönä lähellä tuotetuista raaka-aineista muhkeat pehkut.

PUSSILAKANAT SEKÄ TYYNYNPÄÄLLISET

Haluamme hemmotella vieraitamme pehmoisilla pellavalakanoilla.  
Jesus-pellavalakanat ovat tehty kestämään, kokemaan ja näkemään paljon, jopa sukupolvien yli. Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin. Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. 
Finlayson halusi valmistaa maailman kestävimmät lakanat, joihin he ottivat mallia tähän päivään säilyneestä Torinon käärinliinasta.

PYYHELIINAT

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyheliinoilla.
Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.