Koe Lapin yötön yö puussa nukkuen

Lapin yötön yö

Kuule Etelä-Lapin kutsu ja lähde puolisosi, ystäväsi, työkavereiden kanssa ainutlaatuiseen luontoseikkailuun. Nuku makeimmat unet yöttömässä yössä suojaisessa Tentsile-puuteltassa pehmeällä ja lämpöisellä lampaantalja-alustalla. Mikäli et malttaisikaan nukkua, kuulet linnunlaulua, havainnoit metsän asukkien öisiä puuhia ja ihmettelet mitä kaikkea öisen kesätaivaan alta löytyykään. 

Tukikohtasi Metsä Kolon palvelut noudattavat kaikki kestävän matkailun periaatteita ja tarjoavat kaiken, mitä lomasi aikana tarvitset. Huussit löytyvät teltan lähettyviltä, raikasta kaivovettä pihakaivosta, terveelliset ja ravitsevat ateriat, hirsisauna järven rannalta, josta pääsee myös melomaan, onkimaan, uimaan …

Kenelle:           seikkailijoille, 2 – 6 hlö porukoille
Kesto:              2 yötä     
Hinta:              EUR 375,00 per henkilö sis. alv. 
Yöpyminen:    3 henkilön Tentsile Safari Stingray 3G-puuteltassa Saarijärven rannalla

Lisäluksusta:    $ nouto Oulusta, Kemistä, Kuusamosta tai Rovaniemeltä junalta/lentoasemalta
HUOM. Hinta ei sisällä matkavakuutusta, huolehdithan siitä itse! 

Metsä Kolon luontoseikkailuohjelma:

Saapumispäivänä nautit kotitekoisen tervetuloillallisen – esim. poron- tai hirvenkäryä asiaan kuuluvine lisukkeineen. Kevennä oloasi ja mene verkkaisesti samoilemaan metsään ja etsimään saunavihta-aineksia – itse sitomasi vihta tekee iltasaunastasi tuoksuvan elämyksen. Rentouttavien löylyjen jälkeen kuulet jo ehkä höyhensaarten kutsun ja pääset sananmukaisesti kellumaan uneen puuteltassa, joka on kiinnitetty niin tukevasti puiden väliin, ettei se pääse heilumaan.

Herättyäsi luonnon sylistä sinua odottaa maittava ja terveellinen luomuaamiainen katetun ruokapöydän ääressä. Luontoseikkailuun saat menopeliksesi kotimaisen intiaanikanootin, jolla pääset lipumaan hiljalleen Saarijärvellä omaan tahtiisi, Saariharjun kuvankauniita maisemia ihaillen. Saat melontavaelluksellesi mukaan kalastusvehkeet ja maittavan eväskorin, josta löytyy ravitsevaa vatsan täytettä. Illalla tulistellaan ja saunotaan, tulen äärellä on lepposa ja rento meininki. Illallisella tarjoamme esim Metsä Kolon itsesavustettua kalaa ja lähivihanneksia.

Ennen kotiin paluutasi pääset vielä fiilistelemään kesäiseen metsään käppäilyn merkeissä Metsä Kolon avarilla mailla. Kevyt lounas ja kahvittelu saattelevat sinut lempeästi kotimatkalle. 

kesän must-do
Kaiken tämän saat:
 • 2 yötä Tentsile Safari-puuteltassa, jossa tuulta pitävä hyönteisverkko ja sadekangas
 • pehmoinen lampaantalja sekä Tentsile-ilmapatja
 • vastuullisesti tuotettu Pajak Core 550 höyhenmakuupussi sisämakuupusseineen.
  Valitse koot: M, L ja XL. (Mukavuus lämpötila -3 / -9 / -28, talvi- sekä ympärivuotiseen käyttöön)
 • 2 illallista, esim. Metsä Kolon legendaarinen hirven- tai poron käry tms.
 • rajaton litramäärä raikasta kaivovettä
 • iltasauna ja pulahtelu omalla hiekkarannalla
 • 4 h Winkkari 175-kotimainen 3 hlön inkkari-kanootti
 • kevyt läksiäislounas ja kahvittelu
 • huussien rajaton käyttöoikeus
 • mukavat EcoFurnin puutuolit tulistelualueella, sekä katetulla grillikodalla hengailu
 • kotimaiset ja ylelliset pellavaiset pyyhkeet