Metsä Kolon rentouttava hieronta ulkoilun päätteeksi

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on tieteellisesti tutkittu, nimikesuojattu, perinteinen mobilisaatiohoito. Hoito on kokonaisvaltainen ja tehdään aina asiakkasta kuunnellen. Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko tukirakenteen kineettisen ketjun tasapainottamiseen, virheasentojen poistamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla ainajalkapohjista kallonpohjaan saakka.

Hoidossa parannetaan nivelten, sidekudosten ja lihasten liikkuvuutta venyttämällä niitä. Hoidossa hyödynnetään asiakkaan omia liikeratoja. Näin saadaan lisättyä liikkuvuutta ja poistetaan kudoksiin kertynyttä painetta, avataan kudosneste- ja verenkiertoa sekä vapautetaan hermojen pinnetiloja.

Kalevalaisella jäsenkorjauksella on saatu erittäin hyviä hoitotuloksia mm.
– alaraajojen virheasennot; jalkojen erimittaisuus, jalkaterät ja polvien virheasennot
– alaselän kiputilat; iskias, lantion virheasennot
– skolioosi
– hartioiden ja niskan alueen vaivat; päänsärky, huimaus, jännitysniska
– yläraajojen kiputilat; jäätynyt olkapää, tenniskyynärpää
– pään alueen vaivat; purentahäiriö

Hoito sopii vauvasta vaariin. Se tehdään asiakkaan tarpeiden ja terveydentilan mukaan ottaen huomioon sairaudet ja muut hoidon esteet.

Hoidon esteenä ovat
– tuoreet vammat ja leikkauksien jälkitilat
– kasvaimet ja syöpä
– ihoinfektiot, tarttuvat ihotaudit
– kuume, flunssa/influenssa, akuutit tulehdukset, antibioottikuuri
– vaikeat sydänsairaudet, kaulavaltimoiden ahtaumat
– hemofilia
– spondylolyysi, spondylolisteesi, hermojuuriaukon ahtaumat
– aktiiviset sidekudostaudit, reumaattiset sairaudet akuutissa ja ärhäkkäässä vaiheessa
– vaikea osteoporoosi

Hoidon jälkeen ei suositella raskasta ja kuormittavaa tekemistä ja urheilua kolmeen päivään, saunominen hoitopäivältä kannattaa jättää väliin sekä vääntö/kiertoliikkeitä välttää. On hyvä muistaa juoda reilusti vettä hoidon jälkeen seuraavina päivinä sekä syödä kevyesti ja monipuolisesti. Näin kuona-aineet pääsee poistumaan tehokkaammin kehostasi.

Varausta tehdessäsi voit sopia ajanvarauksen hierojalle. Osallistujamäärä tulisi olla kaksi henkilöä. (Mahdollisesti se järjestyy henkilökunnan varauksista riippuen, kannattaa kysyä).

KLASSINEN HIERONTA 

Klassinen hieronta on hyvin vanha ja perinteinen hoitomuoto. Hieronta rentouttaa, tuottaa hyvää oloa, helpottaa lihasperäisiä kipuja ja särkyjä sekä ennaltaehkäisee tulevia vaivoja. Klassinen hieronta sopii kaiken ikäisille vauvasta vaariin.

Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta. Hieronta pehmentää myös arpikudosta, lisää lihasten joustavuutta sekä rauhoittaa ja rentouttaa.

Otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, kiitos!

045 2309 309