Huone Joutsenlampi

Ikkunasta avautuu näkymä joutsenlammelle sekä metsään, ilmansuunta on itään päin. Keväällä voit seurata joutsenten ja lokkien pesintää lammella. Nukut ylellisessä MATRIN Hilja-parivuoteessa, laadukkaat kotimaiset petivaatteet luonnonmateriaaleista mahdollistavat makeat unet. Pellavaiset Metsä-pyyhkeet kruunaavat saunomisen nautinnon. 

Mukavuudet

  • MATRI Hilja-parivuode
  • jääkaappi, ruokapöytä
  • wc alakerrassa
  • iltasauna
  • keittomahdollisuus grillikatoksessa sekä yhteiskeittiössä

Varaa huone

HILJA-VUOTEET

Haluamme hemmotella vieraitamme ylellisillä yöunilla.
Siksi olemme valinneet meille sängyiksi suomalaisen perheyrityksen MATRIn Hilja-vuoteet, jotka on valmistettu käsityönä omassa tehtaassa 100% luonnonmateriaaleista. Materiaalien turvallisuus on myös MATRIlla sydämen asia, siksi kaikissa heidän tuotteissaan on käytetty ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Tämä takaa poikkeuksellisen puhtaan, hengittävän ja turvallisen nukkumisympäristön.

Koko yrityksen arvoina ja perusajatuksena on vastuullisuus, kestävä kehitys ja halu edesauttaa omalta osalta meidän kaikkien hyvinvointia.

PEITOT JA TYYNYT

Haluamme hemmotella vieraitamme kotimaisilla luonnon tuotteilla.
Suomen lampaan villalla täytetyt peitot ja tyynyt ovat ekologinen valinta, sillä ne hajoaa biologisesti maaperässä. Villa on luonnostaan paloturvallinen eikä siihen tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja ja on muutenkin kemikaalivapaa tuote.
Petivaatteet eivät hiosta kuumallakaan säällä sillä ne haihduttavat imemänsä kosteuden tehokkaasti ja pysyvät kylmässä ja kosteassa mukavan lämpiminä.
Porin Villa ja Peite valmistaa kotimaisena käsityönä lähellä tuotetuista raaka-aineista muhkeat pehkut.

PUSSILAKANAT SEKÄ TYYNYNPÄÄLLISET

Haluamme hemmotella vieraitamme pehmoisilla pellavalakanoilla.  
Jesus-pellavalakanat ovat tehty kestämään, kokemaan ja näkemään paljon, jopa sukupolvien yli. Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin. Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. 
Finlayson halusi valmistaa maailman kestävimmät lakanat, joihin he ottivat mallia tähän päivään säilyneestä Torinon käärinliinasta.

PYYHELIINAT

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyheliinoilla.
Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.