Paketit

Virkisty liikkumalla metsässä, järvellä tai suolla. Syö hyvin ja nuku lokoisasti laadukkaissa kotimaisissa petivaatteissamme. Tutki luontoa, joogaa tai opi tekemään omia villiyrttituotteitasi meidän opastuksellamme. 

Kesän 2021 paketeistamme löydät valmiita lomavaihtoehtoja: kokonaisvaltaisia elämyksiä, joihin kuuluvat ohjelma, majoitus sekä ruoka. 

Product image

Team Tentsile

216 € / 1 yö

Tervetuloa työ- tai kaveriporukan virkistystapahtumaan nostattamaan, elvyttämään ja rakentamaan ryhmähenkeä ja tukemaan työssä ja muutakin jaksamista!

Product image

Hanhimetsälle pienporukassa

alkaen 349 € / 3 yötä

Metsästäjä - oletko seuraa vailla mutta hanhimetsä kiinnostaa? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä pienporukassa oppaan johdolla hanhimetsälle.    ...

Product image

Voimaannuttavaa melontaa Lapissa

335 € / 3 yötä

Lähde verkkaiselle melontaretkelle kirkasvetiselle Simojärvelle, koe sen lumo ja ympäröivän luonnon kauneus.

Product image

Talven iloja Metsä Kolossa

809 € / 4 yötä

Talvinen hyvän olon loma ja jännittävät seikkailut odottavat sinua Metsä Kolossa!

Product image

Villiyrttiviikonloppu

Huumaannu arktisista villiyrteistä! Keräämme yhdessä villiyrttejä. Opit tunnistamaan ja keräämään muutamia tunnetuimmista villiyrttilajeista.    ...

Product image

Lapin ruskayö puussa nukkuen

375 € / 2 yötä

Kuule Etelä-Lapin kutsu ja lähde puolisosi, ystäväsi, työkavereittesi kanssa ainutlaatuiseen luontoseikkailuun.     

Product image

Lapin villiriistaa pataan

185 € / 3 yötä

2-4 henkilön perinteinen metsästäjän hirsimaja Saarijärven rannalla, omassa rauhaisassa lahdessa. Koirakaverit ovat tervetulleita!      

Product image

Hillakärpäsen puraisemille

185 € / 2 yötä

Luonnonmarjojen kuningatar, hilla, odottaa jälleen poimijoitaan. Meillä pääset helposti itse poimittujen lakkojen makuun, unohtamatta rentoutumista ja nautiskelua.    

Product image

Metsäjoogapäivät

315 € / 3 yötä

Vahvista kehon ja mielen tasapainoa luonnon ihmeiden avustuksella rauhallisen, mutta fyysisen metsäjoogan parissa.      

Suosimme materiaaleissamme laadukkaita ja ekologisia kotimaisia vaihtoehtoja

Hilja-vuoteet

Haluamme hemmotella vieraitamme ylellisillä yöunilla. Olemme valinneet meille sängyiksi suomalaisen perheyrityksen MATRIn Hilja-vuoteet, jotka on valmistettu käsityönä omassa tehtaassa 100% luonnonmateriaaleista. Materiaalien turvallisuus on myös MATRIlla sydämen asia, siksi kaikissa heidän tuotteissaan on käytetty ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Tämä takaa poikkeuksellisen puhtaan, hengittävän ja turvallisen nukkumisympäristön.

Hevosenjouhifutonit

Haluamme hemmotella vieraitamme rauhottavilla unilla. Futon patja antaa keholle kunnon tuen, jotta lihasten ei tarvitse jännittyä nukkuessa. Erinomaisesti hengittävä patja valmistetaan vain puhtaista luonnonmateriaaleista. Hevosenjouhella futoniin saadaan luotua hyvin kestävä ja ilmava kerros, joka tuo pientä pintapehmeyttä yhdessä luomupuuvilla- ja villakerrosten kanssa. Futonit valmistetaan Porissa käsityönä samassa perheyrityksessä josta meidän valitsemamme ekologiset peitteet ja tyynyt ovat myös kotoisin.

Peitot ja tyynyt

Haluamme hemmotella vieraitamme kotimaisilla luonnontuotteilla. Suomen lampaan villalla täytetyt peitot ja tyynyt ovat ekologinen valinta, sillä ne hajoaa biologisesti maaperässä. Villa on luonnostaan paloturvallinen eikä siihen tarvitse lisätä palonsuojakemikaaleja ja on muutenkin kemikaalivapaa tuote. Petivaatteet eivät hiosta kuumallakaan säällä sillä ne haihduttavat imemänsä kosteuden tehokkaasti ja pysyvät kylmässä ja kosteassa mukavan lämpiminä. Porin Villa ja Peite valmistaa kotimaisena käsityönä lähellä tuotetuista raaka-aineista muhkeat pehkut.

Pussilakanat ja tyynynpäälliset

Haluamme hemmotella vieraitamme pehmoisilla pellavalakanoilla. Jesus-pellavalakanat ovat tehty kestämään, kokemaan ja näkemään paljon, jopa sukupolvien yli. Materiaalina pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonkuitu. Pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Hengittävä pellava säilyttää viileytensä kuumalla ja lämmittää viileämmässäkin.
Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Finlayson halusi valmistaa maailman kestävimmät lakanat, joihin he ottivat mallia tähän päivään säilyneestä Torinon käärinliinasta.

Pyyheliinat

Haluamme hemmotella vieraitamme parhailla pyyheliinoilla. Lapuan Kankureiden kudonta on pohjoista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Perheyritys kutoo vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen jo neljännessä polvessa. Käytössä on vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä.