Vastuullinen matkailu

Yrityksemme perustettiin metsäluontoon, luonto on meidän juttumme ja siitä koko projekti syntyi. Meillä voit nauttia hiljais-olosta Etelä-Lapissa, Saarijärven äärellä kuvankauniissa luonnossa. Pidämme huolen että ympäristö säilyy puhtaana myös seuraaville sukupolville, ja että Saariharjulla on mukava elää ja vierailla nyt ja tulevaisuudessa.

Vanhan tavaran ja paikan tuunaus, kestävä kulutus, kotimainen ja laadukas käsityö sekä uusiutuvat luonnonmateriaalit luovat meidän yritystoiminnalle pohjan. Suurin investointimme on kotimaiset tekstiilit, vuoteet, futonit ja petivaatteet, jotta sinun olisi hyvä nukkua luonamme.
Metsä Kolossa siivotaan ja pestään pyykit ilman synteettisiä hajusteita tai myrkkyjä. Pyykit myös kuivataan auringon ja tuulen voimalla tuhlaamatta sähköä ja kuluttamatta tekstiilejä turhaan.

Työllistämme paikallisia ihmisiä, koska yhteistyö kyläläisten kanssa juurruttaa toimintamme vankasti heidän napurustoon ja sydämiin.

Lapin Metsäläinen Oy on osallistunut Business Finlandin kehittämään Vastuullinen Matkailu-ohjelmaan (Substainable Travel Finland). Olemme hallitustasolla sitoutuneet noudattamaan kestävän matkailun valtakunnallisia periaatteita.

Meillä ekologisuus ei ole vain kaunista puhetta, vaan elämäntyyli ja vastuulliset valinnat luomumaana tunnetussa Itävallassa ovat jo parin vuosikymmenen ajan kehittyneet. Jo kouluaikoina Helsingissä 80-luvulla Alexandra osallistui hyväntekeväisyysprojektiin lukiossaan jossa vieraili itse UNICEF´in lähettiläs Sir Roger Moore.